Claudia Pătrășcanu, acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău. Ce le-ar fi spus afaceristul copiilor: "Mama voastră trebuie să stea la Cer”

Data publicării:
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa facebook
Descriere foto: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa facebook

Claudia Pătrășcanu a făcut noi acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău. 

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au avut unul dintre cele mai controversate divorțuri din showbiz. Timp de doi ani, cei doi s-au certat pentru custodia copiilor și și-au adus acuzații grave. Recent, vedeta a făcut noi declarații neașteptate. 

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care susține că fostul soț le-ar fi spus copiilor că el s-a ocupat de îngrijirea lor, că el le-a dat să mănânce și că tot el le-a dat sân când erau mici. Totodată, artista a precizat că acesta le-ar fi spus că mama lor nu are iubit din cauza faptului că este urâtă și că locul ei este în Cer, nu pe Pământ.

"Așa cum, acum 3 ani am făcut un anunț de disperare pentru că nu mai puteam și doar cei care trec prin asta pot înțelege, astăzi pot spune că renunț la a mai avea orice legătură cu omul care a ajuns să le spună copiilor noștri că:
-"tati v-a ținut în burtă";
-"tati v-a dat să mâncați la sân până nu mai puteam de durere și îmi curgea sânge";
-"tati s-a chinuit cu voi când îmi dădeați picioare în burtă";
-"tati v-a dat NAȘTERE!".
Mama voastră trebuie să stea la Cer, nu aici pe Pământ.
Mama voastră nu are un iubit pentru că este urâtă!", a susținut Claudia Pătrășcanu că ar fi fost declarațiile lui Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu a ținut să precizeze faptul că ea nu îi ține departe copiii de Gabi Bădălău și că vrea ca acesta să îi viziteze pe cei mici

"Închid ochii și spun doar: "Domnul să-l ierte!"
Niciodată nu mi-am ținut copiii departe de tatăl lor și nici nu o s-o fac. Ba chiar vreau să vadă singuri realitatea.... Mereu s-a urmărit denigrarea și distrugerea mea emoțională. Pentru fel de fel de motive. Asta pentru a întoarce copiii împotriva mea.", a mai scris cântăreața în dreptul postării.

Gabi Badalau, declarații neașteptate despre Claudia Pătrășcanu

”Ultimele două săptămâni din august e vacanță mea cu băieții. Cum a început teroarea personajului Claudia scandal.

1.Inițial nu a vrut să-mi dea băieții pentur a-mi petrece cu ei această vacanță...După ce am avut ceva de tras la Poliție, la Protecția Copilului am reușit să iau băieții acasă pentru a ne petrece timpul împreună.
2. Nu a vrut să-mi dea procură notarială pentru a pleca în Turcia cu copiii în vacanță.
3. După ce am făcut demersuri pentru ordonanța președințială care suplinește procura și am câștigat acest drept al meu de a părăsi țara cu copiii, a făcut cerere de anulare a ordonanției
4. I s-a respins cererea de anulare, dar a făcut apel”, a scris Gabi Bădălău pe pagina de Instagram.

Claudia Pătrășcanu: „Doi copii minori au asistat la zeci de agresiuni verbale, emoționale”

Artista a recunoscut că trăiește în teroare, iar copiii săi sunt nevoiți să asiste la scene de nedescris. Recent, Claudia Pătrășcanu a publicat pe rețelele de socializare o înregistrare cu fostul soț în care acesta înjură şi ameninţă.

„Astăzi, familia Bădălău a decis că trebuie să îmi aud copiii doar în prezenţa lor, le-a fost tras telefonul din mâna, au punctat ca nu îi interesează de nimeni și nimic, și atunci cât ei vor și doar in prezenta lor, imi voi auzi copiii. Copiilor mei li s a restricționat orice legatura atât cu mine cât și cu bunica maternă la ordinul strict și cu pumnul in masa al acestei familii. Tot astăzi, doi copii minori au asistat la zeci de agresiuni verbale, emoționale și un act al alienării parentale, unde atât tatăl cât și bunica paternă m au jignit intr un mod stradal atât pe mine cât și pe mama mea și-mi aduc zeci de insulte de fata cu copiii noștri. Doi copii cărora nu li se oferă intimitate de a vorbi cu mama lor, cărora le este dor de mine și mie de ei, cărora le este teama cand tatal tipă și nu fac exact cum el dictează, doi copii care nu au nicio vina pentru răzbunările, fricile și acțiunile acestei familii”, a scris Claudia Părăşcanu pe reţelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel