Claudia Pătrășcanu, acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău. Artista a fost amenințată de tatăl copiilor săi, dar şi fosta soacră: „Este peste orice limită”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa facebook
Descriere foto: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa facebook

Claudia Pătrășcanu a făcut declarații șocante la adresa lui Gabi Bădălău și a soacrei sale.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au avut unul dintre cele mai controversate divorțuri din showbiz. Timp de doi ani, cei doi s-au certat pentru custodia copiilor și și-au adus acuzații grave. Recent, vedeta a făcut noi declarații neașteptate. 

Claudia Pătrășcanu: „Doi copii minori au asistat la zeci de agresiuni verbale, emoționale”

Artista a recunoscut că trăiește în teroare, iar copiii săi sunt nevoiți să asiste la scene de nedescris. Recent, Claudia Pătrășcanu a publicat pe rețelele de socializare o înregistrare cu fostul soțr în care acesta înjură şi ameninţă.

„Astăzi, familia Bădălău a decis că trebuie să îmi aud copiii doar în prezenţa lor, le-a fost tras telefonul din mâna, au punctat ca nu îi interesează de nimeni și nimic, și atunci cât ei vor și doar in prezenta lor, imi voi auzi copiii. Copiilor mei li s a restricționat orice legatura atât cu mine cât și cu bunica maternă la ordinul strict și cu pumnul in masa al acestei familii. Tot astăzi, doi copii minori au asistat la zeci de agresiuni verbale, emoționale și un act al alienării parentale, unde atât tatăl cât și bunica paternă m au jignit intr un mod stradal atât pe mine cât și pe mama mea și-mi aduc zeci de insulte de fata cu copiii noștri. Doi copii cărora nu li se oferă intimitate de a vorbi cu mama lor, cărora le este dor de mine și mie de ei, cărora le este teama cand tatal tipă și nu fac exact cum el dictează, doi copii care nu au nicio vina pentru răzbunările, fricile și acțiunile acestei familii”, a scris Claudia Părăşcanu pe reţelele de socializare.

„Este peste orice limită și lipsă de inimă să te joci cu sufletul unor copii atât de buni”

„O bunica care ma face „zdreanță” și ma da „dr…” de fata cu nepoții, o bunica care îmi traumatizează copiii emoțional și le vorbește urat despre mine, un tata care nu mai are limite și nu mai tine cont de nimic. Dacă ei cred ca am ajuns la capătul puterilor, se înșală amarnic. Am doi copii sensibili și buni, ii cresc cu credința și iubire încât nicio vorba urâta despre mine și nicio ieșire de acest gen din partea lor,nu ne poate desparti sufleteste și ii voi aștepta acasa cu toată dragostea mea. Doi copii care trăiesc in teroare emoționala. Nu stiu ce se întâmpla cu legile in țara noastră, caci in alta țara, nimeni n ar fi permis așa ceva,dar sunt mereu cu speranta ca nu toată lumea e corupta și cumpărată. Copiii mei vorbesc doar ce li se spune și nu au dreptul la liberă gândire și alegere. Copilul mic este pus sa mi arate degetul obscen,sa mi spună „valea”, li se transmite sa mi spună ca sunt urâta, sunt cea mai rea mamă, sa nu mai vina la mine și sa rămână la ei. Este peste orice limita și lipsa de inima sa te joci cu sufletul unor copii atât de buni”, a continuat artista.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 02 aug 2022, 15:24 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience