Claudia Pătrășcanu a luat foc după ce a văzut imaginile cu Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu: „Durerea mea e că a vrut să mă mintă pe mine și pe copii”

Data actualizării: | Data publicării:
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa facebook
Descriere foto: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa facebook

Claudia Pătrășcanu, mesaj acid pentru Gabi Bădălău după ce a văzut imaginile cu Bianca Drăgușanu. 

Claudia Pătrășcanu a pornit un nou scandal împotriva lui Gabi Bădălău. Bruneta a luat foc după ce a văzut imaginile în care apar Bianca Drăgușanu și fostul ei soț. Paparazzii de la Spynews.ro i-au surprins zilele trecute pe cei doi împreună la un eveniment. Gesturile romantice și apropierile tandre dintre ei au confirmat încă o dată relația amoroasă a Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău. 


Claudia Pătrășcanu îl acuză pe fostul soț că și-a mințit copiii. Potrivit spuselor vedetei, cei doi băieți pe care îi au împreună, se aflau zilele trecut la tatăl lor. Gabi Bădălău ar fi sunat-o pe fosta soție și a rugat-o insistent să ia copiii înapoi, deoarece el are treabă. 


„Mă implora să poată să aducă copiii înapoi acasă că el are un eveniment foarte important și că ar vrea să scape de copiii și nu știa cine să-l ajute decât eu. Bineînțeles că timpul meu nu este foarte ocupat, și în afară de concertele de marți, joi, sâmbată duminică nu am ce să fac și am zis că-l pot ajuta, doar că el trebuie să le explice copiilor de acest eveniment că până la urmă și ei ar trebui să știe, dar important e să nu-i creștem în minciună și să spună adevărul”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.


Claudia Pătrășcanu este extrem de supărată pe fostul soț deoarece acesta a încercat să își păcălească băieții. 


„Am încercat să-l ajut pe Gabi și să fac așa cum a cerut el, doar că el îmi cerea să mint copiii, în momentul în care am vorbit cu copilul mare punea presiune pe mine, s-a dovedit cu totul prin această ieșire a lui pe care a ascuns-o și care durerea mea acum să vă spun direct e că a vrut să mă mintă pe mine și să mintă copiii, deoarece copiii lui au crezut că a mers să ia un tractor.


El voia să scape de copii, a vrut să-l ajut să-i aducă acasă, eu n-am putut să-i mint pe copii să-i zic că tati pleacă de acasă că vrea să scape de voi, mi-a zis că nu poate să-i lase cu familia”, a mai spus vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel