Claudia Pătrășcanu a făcut publice mesajele primite din partea lui Gabi Bădălău: „Ești o femeie minunată, mama perfectă. Hai să fim bine de acum încolo” / FOTO

Data publicării:

Claudia Pătrășcanu a făcut publice mesajele de admirație primite din partea lui Gabi Bădălău, în care îi cerea scuze și îi spunea că este o mamă minunată.

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău ia amploare. După ce a făcut acuzații la adresa fostul soț, cât și la adresa foștilor socrii, artista a publicat acum mesajele pe care omul de afaceri i le trimitea în urmă cu ceva timp.

Deși cei doi au divorțat de mai bine de un an, se pare că războiul este departe de a se termina. Claudia Pătrășcanu a ales să posteze pe rețelele sociale mai multe mesaje primite de la omul de afaceri. În fotografii nu apare însă și data la care Gabi Bădălău îi trimitea mesajele.

Claudia Pătrășcanu a făcut publice mesajele primite din partea lui Gabi Bădălău: „Iartă-mă! Am greșit. Hai să fim bine de acum încolo”

Artista le-a arătat fanilor cum omul de afaceri îi trimitea mesaje în care avea doar cuvinte de laudă la adresa mamei copiilor lui, o ruga să-l ierte și îi spunea că este o mamă minunată pentru cei doi băieți, Nicolas și Gabriel, pe care îi au împreună.

„Ai fost cel mai corect om… perfect nu. Îți mulțumesc pentru tot”, „Una peste alta ești o femeie minunată, mama perfectă”, „Iartă-mă! Sunt extrem de obosit, nervos, supărat, terminat. Poate sunt irascibil… Dar dacă îți zic ceva… să mă crezi, că e groasă rău de tot! Azi am luat o pungă de medicamente”, „Sunt foarte, foarte rău. Îmi pare rău de mor! Sunt dărâmat psihic”, „Iartă-mă! Am greșit. Hai să fim bine de acum încolo. Ești minunată și unică”, „Ești cea mai minunată mamă”, sunt doar o parte dintre mesajele pe care Gabi Bădălău i le trimitea Claudiei Pătrășcanu.

În dreptul mesajelor primite de la fostul soț, Claudia Pătrășcanu a scris: „Da, e mesajul tău...cel în care joci teatru ieftin și mă denigrezi fără să realizezi esențialul problemei pe care trebuie să o rezolvi! De o săptămână faci asta continuu! Între timp, am rămas același om corect, iar adevărul iese întotdeauna la suprafață, trebuie doar să ai răbdare! Între timp, nu m-am schimbat cu nimic...sunt aceeași mamă minunată, perfectă! Dar ai uitat și de mesajul ăsta, bine că rămân negru pe alb! Acum, îmi aduci denigrări nejustificate”, a scris Claudia Pătrășcanu, pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: „Poezia” revoltătoare pe care fosta soacră a Claudiei Pătrășcanu le-a dat-o copiilor să o transmită mamei lor: „Au început să o recite acasă și am izbucnit în plâns”

Ce pensie alimentară plătește Gabi Bădălău pentru copii

Claudia Pătrășcanu a mărturisit  în cadrul unui interviu pentru „Xtra Night Show” că omul de afaceri le oferă băieților lui o pensie alimentară de 300 de lei pe lună. Ea recunoaște că nu se descurcă să le ofere nici măcar strictul necesar, mai ales că Gabriel și Nicolas învață la o școală privată.

„Gabi nu îmi dă mie niciun ban. Pensia copiilor este de 300 de lei pe luna. Dacă tu poți să trăiești cu atât… Suntem singurii părinți care nu plătim la timp la școală, sunt sunată lunar. Am fost de acord cu școala privată amândoi. Dacă vrea, o plătește. Dacă nu, asta e”, a spus Claudia Pătrășcanu, în cadrul unui interviu pentru „Xtra Night Show”.

Citește și: Gabi Bădălău sare în apărarea mamei sale, după ce Claudia Pătrășcanu i-a adus o serie de acuzații grave: „Are o doză de ură și de răutate pe care eu nu am întâlnit-o în viața mea”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel