Claudia Pătrășcanu a deschis CUTIA CU AMINTIRI: Era mare ISTERIE când apăream pe scenă

Data publicării:
Claudia Pătrășcanu, foto Facebook
Descriere foto: Claudia Pătrășcanu, foto Facebook

Claudia Pătrășcanu și-a deschis cutia cu amintiri, dar și sufletul pentru RadioDCNews. Ne-a povestit despre primul concert cu trupa Exotic, întâmplări haioase din cariera sa, ce a făcut cu primii bani câștigați din muzică, dar și cu ce proiecte o să ne surprindă în 2023.

În 1998 s-a "născut" trupa Exotic, împreună cu Andreea Bănică și Julia Chelaru. Îți mai amintești ce ai simțit prima dată când ai urcat pe scenă?

"Perfect îmi amintesc. Cea mai frumoasa perioada din adolescenta mea, ma simteam ca un star și a fost pentru prima data când am simțit faima scenei și a muzicii. Aveam 19 ani, începusem să câștig foarte mulți bani, viața mea de atunci devenise un turneu! O etapa extrem de frumoasă a vieții și abia  aștept sa le-o povestesc și copiilor mei, nepoților. Era mare isterie când apăream pe scenă!

Ce ai făcut cu primii bani câștigați din muzică?

I-am dat mamei sa și achite datoriile după moartea tatălui meu,am ieșit cu prietenele la masă,eram generoasa ptr ca aveam și ca Dzeu mi a dat acest har. Apoi banii tot veneau,veneau și mi-am strâns pentru a-mi achiziționa o casă, pe care mi-am făcut-o după gustul meu, apoi o mașina, apoi investeam în piese noi,videoclipuri. Am călătorit mult, m-am îmbrăcat cu cele mai noi branduri ce erau la moda pe atunci, genți, accesorii... Cam orice poate sa facă o tânăra de 19-24 ani. În orice caz, mereu am avut capul pe umeri,am fost echilibrata și nu mi am pierdut mintea pentru nimic. 

Nici trupa "Sexxy" din care ai făcut parte nu a trecut neobservată, ba chiar acolo ați dat un boom în ceea ce înseamnă artiste sexy (pe bune). De ce v-ați separat?

Piesele noastre au fost boom încă de la apariția noastră pe atunci, oamenii încă le fredonează la evenimente și le cant încă cu plăcere,ușor readaptate. Ne-am separat pentru ca îmi doream ceva diferit muzical și ca întotdeauna e loc ptr mai bine. Începusem colaborarea muzicală cu Marius Moga și vroiam sa evoluez cu alt stil muzical. Am lucrat apoi cu Connect r, Fly Project, Radu de la Playandwin, apoi cu Asu, etc. Vremuri foarte frumoase.

Faci parte din "Garda Veche" să spunem așa, puțini sunt artiștii care au rămas pe piață atâția ani, deși trend-ul se schimbă de la lună la lună. Ai vreun secret?

Am rămas în atenția publicului datorită numelui,dar și a personalității, a educației pe care am transmis-o publicului care m -a simpatizat pentru omul Claudia Pătrășcanu. Nu este suficient sa fii doar artist pe scena ci cred ca mai important este sa fii OM cu litere mari, sa ai caracter,sa fii natural, sa-ți respecți publicul, sa apreciezi pentru ca îți ascultă muzica. Fără public, artistii nu prea înseamnă nimic. Noi vindem exact ce suntem noi ca oameni,ca artiști. 

Am fost mereu o persoana umană,fără figuri in cap și recunoscătoare pentru tot ce am primit. Acesta este motivul pentru care un artist ar trebui sa reziste în fata publicului. Eu voi cânta atata timp cât îmi va fi dat și chiar dacă scot sau nu melodii boom, nu voi da niciodată înapoi. Un an poți avea un hit pe piața muzicală,alți 5 ani, nu poți avea nimic... Ca în orice bussines!  Important este sa te reinventezi și să rămâi mereu in picioare, orice s-ar întâmpla.

Citește continuarea pe radiodcnews.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel