Claudia Pătrășcanu a apelat la DIVINITATE. La ce gest a recurs artista în plin divorț cu Gabi Bădălău

Data actualizării: | Data publicării:
Claudia Patrascanu, foto Instagram
Descriere foto: Claudia Patrascanu, foto Instagram

Claudia Pătrășcanu a apelat la ajutorul divinității, în plin proces de divorț de Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu trece prin moment dificile, după ce în ultima perioadă scandalul dintre ea și soțul ei a luat amploare. Aceasta, sătulă de toate probleme pe care le-a întâmpinat în războiul cu Gbi Bădălău a avut nevoie de câteva clipe în care să se regăsească, motiv pentru care a mers într-un loc special, acolo unde oamenii își găsesc pacea interioară.

Claudia Pătrășcanu a apelat la divinitate!

 Zilele trecute, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au mers împreună la munte, acolo unde au sărbătorit ziua celui mic. Imediat după ce s-au revăzut, Claudia Pătrășcanu a avut nevoie de un moment de liniște, astfel că la întoarce, artista a mers alături de cei doi copii la o mănăstire, acolo unde au petrecut momente unice de liniște și  relaxare.

“După o mică vacanţă la munte, de ziua lui Nicolas, în drum spre casă, ne-am oprit la mănăstirea Caraiman pentru a îl cunoaşte pe parintele David, un chip atât de bun şi cald. Ne-a dat sfaturi înţelepte şi binecuvântare! Dacă aveţi drum în zona de munte, treceţi să-l vizitaţi şi veţi pleca cu o mare binecuvântare!’’, a mărturisit Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel