Claudia Pătrășcanu, despre cel mai greu moment din viața ei. Artista a dezvăluit câți bani avea când a dat-o afară din casă Gabi Bădălău

Data publicării:
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa facebook
Descriere foto: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa facebook

Claudia Pătrășcanu a vorbit despre momentul în care Gabi Bădălău a dat-o afară din casă. Artista a mărturisit și câți bani avea în portofel.

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău pare de neoprit de mai bine de un an jumătate, de când cei doi au decis să pună capăt căsniciei. Pe zi ce trece, aceștia își aduc acuzații tot mai grave și fac dezvăluiri șocante din mariajul lor.

Artista și Gabi Bădălău se judecă în continuare pentru custodia celor doi copii, timp în care Claudia Pătrășcanu a făcut mai multe dezvăluiri din trecutul său și spune că a fost dată afară din casă de către cel care i-a fost soț și de către familia lui. Aceasta a mărturisit că a fost dată afară din casă de Gabi Bădălău, momnt în care mai avea doar câțiva lui în portofel.

”Eu când am fost dată afară din casă cu copiii aveam 180 lei în portofel şi nu am disperat niciodată. Am venit atunci la Constanţa şi mama mi-a zis doar să mă rog, e mai important să fiu liniştită, cu copiii lângă mine. Eu cred în steaua mea norocoasă. Nu le putem avea pe toate, nici măcar un cub de gheaţă nu e perfect. Nu mi-am dorit niciodată să fiu super-bogată sau, şi dacă aş fi, aş vrea să rămân cumpătată, să nu mă pierd pe mine.”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru OK Magazine.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel