Claudia Pătrășcanu aruncă BOMBA după ce s-a zvonit că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se căsătoresc

Data actualizării: | Data publicării:
Claudia Pătrășcanu, sursa instagram
Descriere foto: Claudia Pătrășcanu, sursa instagram

Claudia Pătrășcanu a făcut primele declarații despre zvonurile căsătoriei dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu se află la cuțite de mai bine de un an și jumătate, de când cei doi au hotărât să meargă pe drumuri separate. Cei doi luptă în continuare pentru custodia copiilor, iar tensiunile  sunt tot mai aprinse pe zi ce trece.

Claudia Pătrășcanu a confirmat căsătoria dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

 După ce s-a speculat că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se căsătoresc, Claudia Pătrășcanu a luat legătura cu fostul partener, care i-a confirmat că urmează să se însoare cu fosta soție a lui Alex Bodi. Potrivit acesteia, Gabi Bădălău nu a negat zvonurile apărute în presă.

“Da, mi-a confirmat (n.r.: nunta cu Bianca Drăgușanu)”, a declarat artista pentru Antena Stars.

Chiar dacă tatăl copiilor ei a confirmat căsătoria dintre el și Bianca Drăgușanu, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că o să-și vadă în continuare de copiii ei, Nicholas şi Gabriel și că așteaptă ca divorțul să se termine cât mai repede.

”Poate acum vine cu demnitate şi bărbăţie în faţa domnilor judecători şi spune: «Vreau să termin acest divorţ mai repede, sunt un om asumat, iubesc, vreau să mă căsătoresc». Cum a spus şi el şi mi-a confirmat că Bianca îi va fi viitoare soţie. Trebuie să se termine acest divorţ. Mai departe, îmi voi vedea eu de creşterea copiilor cum mi-am văzut şi până acum, căci ei sunt importanţi”, a mai spus Claudia Pătrășcanu despre Gabi Bădălău.

Cu toate astea, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că nu are nimic personal cu Bianca Drăgușanu, ba chiar consideră că este o femeie frumoasă. Aceasta este conștientă că la un moment dat, cei doi copii pe care îi are împreună cu Gabi Bădălău vor sta la masă cu noua soție a tatălui lor.

”La un moment dat, copiii mei vor sta la masă lângă Bianca, probabil că o să o cunoască pe cea mică. Eu întotdeauna am fost un om cerebral și un om deschis la lucrurile acestea. Gabi știe, pentru că... chiar în momentul în care el avea o relație din căsnicie, de aceea mi-am și dorit divorțul, ca el să poată fi fericit cu cine vrea. Vreau doar să fiu liniștită și să se termine cu totul”, a mai adăugat Claudia Pătrășcanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel