Claudia Pătrășcanu, acuzații grave la adresa fostei soacre: „Dacă nu ar fi dat cu pumnul în masă să ies afară cu copiii, el nu ar fi făcut asta”

Data publicării:
Sursa foto: Claudia Pătrășcanu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Claudia Pătrășcanu, instagram

Claudia Pătrășcanu a făcut declarații neașteptate despre fosta soacră. 

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au avut unul dintre cele mai controversate divorțuri din showbiz. Timp de doi ani, cei doi s-au certat pentru custodia copiilor și și-au adus acuzații grave. Recent, vedeta a făcut noi declarații neașteptate. Artista a povestit că fosta soacră a dat-o afară din casă, cu copiii și a umilit-o foarte mult. 

„Am primit mesaje, amenințări: «Dacă bagi divorț de mine, îți fac toate manevrele, te declar nebună, îți iau copiii». Au fost momente de disperare. Cred că căsnicia noastră din partea lui a fost un moment din viață în care și-a găsit liniștea. Eu nu cred că el m-a iubit vreodată. Asta nu m-a afectat nici în timpul căsniciei.

Un bărbat, când își face o amantă pe care o prezintă peste tot, pe care o scoate în toată lumea, înseamnă că acolo s-au investit sentimente. Mesajul acela l-am scris după ce am ieșit la o masă cu familia lui, nu m-am simțit respectată, nu m-am simțit soția lui, mama copiilor lui, m-am simțit umilită, foarte umilită”, a mai mărturisit aceasta.

Claudia Pătrăşcanu: „Dacă nu ar fi dat cu pumnul în masă să ies afară cu copiii, el nu ar fi făcut asta”

Claudia Pătrășcanu a declarat că într-un moment tensionat, Rodica, mama lui Gabi Bădălău, a dat-o afară din casă. 

„Dacă mama lui nu ar fi dat cu pumnul în masă să ies afară cu copiii, el nu ar fi făcut asta. Dacă nu era mama mea lângă mine, să-mi deschidă brațele, să-mi ofere un loc, nu știu ce aș fi făcut. Mi-a spus să-mi iau absolut tot și să las tot ce este al lui, casa, mașina, simți că-ți fuge pământul de sub picioare. Am avut același sentiment pe care l-am avut când a murit tatăl meu. S-a simțit o ruptură”, a mai adăugat artista.

Gabi Bădălău, atac dur la adresa Claudiei Pătrășcanu

Gabi Bădălău a avut o primă reacție, după ce Claudia Pătrășcanu l-a acuzat că a amenințat-o cu bătaia. Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au avut unul dintre cele mai controversate divorțuri din showbiz. Timp de doi ani, cei doi s-au certat pentru custodia copiilor și și-au adus acuzații grave. Recent, Claudia Pătrășcanu a lansat o serie de acuzații grave la adresa soțului său. 

Gabi Bădălău, prima reacție după ce Claudia Pătrășcanu l-a acuzat că a amenințat-o cu bătaia

Sătul de toate acuzațiile, Gabi Bădălău a răbufnit. Omul de afaceri a declarat că s-a săturat de tot scandalulul și vrea ca totul să se termine cât mai repede

„Cred că toți ne-am săturat de acest circ grotesc pe care-l face de 3 ani. Nu este nimic adevărat din ceea ce spune, nu am amenințat pe nimeni. Ea va rămâne mama băieților mei. Să-i fie rușine! A ajuns deja la un nivel în care vrea cu orice preț să-mi facă rău, prin plângeri la DIICOT, fel și fel de acuzații la business-urile pe care le aveam la vremea respectivă, fel și fel de mizerii de acest gen și altele. Are lumea ei unde se dă victimă. E obișnuită cu plângerile penale împotriva mea. Mai bine să se ducă la poliție dacă a fost amenințată. În rest, îi doresc să fie sănătoasă și lucidă, pentru creșterea copiilor', a declarat Gabi Bădălău pentru impact.ro.

Claudia Pătrășcanu, declarații neașteptate, în plin divorț

În utlima perioadă, Claudia Pătrășcanu a făcut o serie de dezvăluiri despre fostul ei soț. De data aceasta, artista a postat un mesaj neașteptat, pe contul ei de Instagram, cu care și-a surprins fanii. 

„Lui, cum nu-i convine ceva și îl deranjează adevărul, deși adevărul ține de acțiunile lui, începe să turuie ca să nu tacă, să amenințe, crezând că mă sperie pe mine ceva.

A trecut de la amenințarea că-mi ia el copiii, că el este cel mai în măsură să le dea educația potrivită, la amenințarea că vorbește el cu iubita lui să mă potolească puțin prin presă, ca apoi la amenințarea să am grijă. Citez: știi bine că iubita mea e smardoaică și o știe toată țara, așa că stai cuminte și vezi ce faci. Adică ca o pune el pe iubita lui să mă bată dacă nu mă potolesc, cu tot felul de dovezi.', a declarat artista pentru click.ro.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel