Claudia Neghină a născut. Primele imagini cu fetița fotomodelului: „Cea mai frumoasă zi din viața mea”

Data actualizării: | Data publicării:

Claudia Neghină a născut azi o fetiță perfect sănătoasă. Celebrul fotomodel a postat prima fotografie cu micuța Sofia.

În vârstă de 39 de ani, Claudia Neghină a devenit astăzi mamă pentru prima oară. 

”Cea mai frumoasa zi din viata mea: astazi, la 8:00, a venit pe lume printesa mea, Sofia! Nu exista cuvinte sa descriu ceea ce simt, efectiv nu m-as dezlipi de ea... si sentimentul este reciproc! Va multumesc tuturor pentru frumoasele ganduri, suntem bine si sanatoase amandoua”, a scris Claudia Neghină pe Instagram.


A aflat că va deveni mamă la jumătatea sarcinii

Fotomodelul Claudia Neghină a șocat pe toată lumea, în urmă cu 3 luni, când a dezvăluit că este însărcinată în șase luni. Burtica viitoarei mămici abia dacă se observa. 

„Mă simt extraordinar! Sunt o mămică foarte norocoasă din punctul ăsta de vedere. Nu am grețuri, nu mi-a fost deloc rău. Practic, jumătate din sarcină nici nu am simțit-o pentru că nu am știut”, a mărturisit vedeta la ProTV.

Pare incredibil, însă fotomodelul spune că până la 19 săptămâni nu a avut nicio bănuială că ar putea fi însărcinată. 


„Am aflat la 19 săptămâni că sunt însărcinată. Eu aveam ceva probleme hormonale. Normal că am observat că nu mi-a mai venit menstruația, însă având ceva probleme hormonale de ceva timp, am pus-o pe baza lor”, a declarat Claudia Neghină la ProTv în urmă cu ceva timp. 

Cum a aflat că e gravidă


Unul dintre semnele sarcinii au fost dispariția pătrățelelor de pe burta fotomodelului, însă nici măcar asta nu a făcut-o pe vedetă să se gândească la faptul că ar putea fi gravidă. 

 

„Eu făcând atât sport și având tot timpul pătrățele, au început să mi se acopere. Zic ”băi m-am îngrășat”, dar totuși era ceva în neregulă, pentru că nu mi-am schimbat nimic în stilul de viață, într-adevăr, mâncam puțin mai mult”, a mărturisit celebrul fotomodel.

O prietenă i-a deschis ochii

 

Vedeta a povestit că o prietenă a fost cea care a recunoscut sarcina și a trimis-o la doctor. 


„La o ședință foto, chiar mi-a zis o prietenă când mă schimbam: ”tu ești însărcinată”. M-am uitat așa la ea și zic: ”nu, cred că sunt puțin balonată” (...). La două zile m-am dus la control”, a mai explicat românca.

Mai mult, Claudia Neghină spune că minunile s-au ținut lanț și chiar a visat numele fetiței sale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel