Claudia Neghină a aflat că va deveni mamă la jumătatea sarcinii. Semnul care i-a deschis ochii

Data publicării:

Fotomodelul Claudia Neghină a șocat pe toată lumea, când a dezvăluit că este însărcinată în șase luni. Burtica viitoarei mămici abia dacă se observă. 

Claudia Neghină a dat vestea cea mare chiar de ziua ei. Vedeta tocmai a împlinit 39 de ani și este în culmea fericirii că va deveni mamă pentru prima oară. 


Anunțul a fost făcut chiar în platoul emisiunii “Vorbește lumea”, unde celebrul fotomodel s-a ridicat în picioare și a făcut o piruetă, pentru a dezvălui burtica de gravidă care se ascundea sub rochița sexy. 

Mă simt extraordinar! Sunt o mămică foarte norocoasă din punctul ăsta de vedere. Nu am grețuri, nu mi-a fost deloc rău. Practic, jumătate din sarcină nici nu am simțit-o pentru că nu am știut”, a mărturisit vedeta la ProTV.

Pare incredibil, însă fotomodelul spune că până la 19 săptămâni nu a avut nicio bănuială că ar putea fi însărcinată. 


„Am aflat la 19 săptămâni că sunt însărcinată. Eu aveam ceva probleme hormonale. Normal că am observat că nu mi-a mai venit menstruația, însă având ceva probleme hormonale de ceva timp, am pus-o pe baza lor”, a afirmat Claudia Neghină.

Cum a aflat că e gravidă


Unul dintre semnele sarcinii au fost dispariția pătrățelelor de pe burta fotomodelului, însă nici măcar asta nu a făcut-o pe vedetă să se gândească la faptul că ar putea fi gravidă. 

 

„Eu făcând atât sport și având tot timpul pătrățele, au început să mi se acopere. Zic ”băi m-am îngrășat”, dar totuși era ceva în neregulă, pentru că nu mi-am schimbat nimic în stilul de viață, într-adevăr, mâncam puțin mai mult”, a mărturisit celebrul fotomodel.

O prietenă i-a deschis ochii

Vedeta a povestit că o prietenă a fost cea care a recunoscut sarcina și a trimis-o la doctor. 


„La o ședință foto, chiar mi-a zis o prietenă când mă schimbam: ”tu ești însărcinată”. M-am uitat așa la ea și zic: ”nu, cred că sunt puțin balonată” (...). La două zile m-am dus la control”, a mai explicat românca.

Mai mult, Claudia Neghină spune că minunile s-au ținut lanț și chiar a visat numele pe care îl va purta fețița ei: Sofia. 

„Este o minune de la Dumnezeu. Am cerut Universului să mi se întâmple ceva, dar nu am avut nicio pretenție. Și uite că a decis ceva ce eu nu mă așteptam”, a povestit fotomodelul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel