Claudia Neghină, fotografie INEDITĂ cu burtica de gravidă: "Femeia însărcinată atinge apogeul frumuseții ei"

Data publicării:
Claudia Neghină, instagram
Descriere foto: Claudia Neghină, instagram

Claudia Neghină și-a surprins fanii cu o nouă fotografie în care își etalează burtica de gravidă. Vedeta a dezvăluit și cum are grijă de corpul ei în timpul sarcinii.

Claudia Neghină este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni pentru prima dată mămică. Aceasta va da naștere unei fetițe, pe care o va chema Sofia. Vedeta a mărturisit în cadrul emisiunii "La Măruță", modul inedit prin care a aflat că va deveni mămică. În timpul unei ședințe foto, o prietenă i-a atras atenția că are burtică, Claudia afirmând că este doar balonată. În urma unui control la medic, vedeta a aflat că este însărcinată.

"Jumătate din sarcină nici nu am simțit-o pentru că n-am știut. Am aflat la 19 săptămâni că sunt însărcinată. Eu aveam ceva probleme hormonale. Am observat că nu mi-a mai venit menstruația, însă având ceva probleme hormonale, am mers pe baza lor", a declarat Claudia Neghină în cadrul emisiunii "La Măruță".

Claudia Neghină, fotografie emoționantă cu burtica de gravidă

Claudia Neghină a postat recent pe rețelele de socializare o fotografie în care le arăta fanilor cum arăta înainte și cum arată acum, cu burtică. Mai mult decât atât, aceasta le-a dezvăluit fanilor și cum își menține ea corpul perfect, chiar și în timpul sarcinii.

"Femeia însărcinată atinge apogeul frumuseții ei, strălucirea pe care o dobândește nu se datorează doar hormonilor sau ale altor schimbări biologice ci vine și din interior, mai exact din propriile stări pozitive.
Între minte și trup există o conexiune strânsă iar fericirea de a aduce pe lume un copil se transpune în atitudinea irezistibilă pe care o viitoare mamă îl emană.

De asemnea acum, mai mult ca oricând trebuie să avem grijă la alimentație pentru că, nu ne hrănim doar pe noi, ci și minunea care crește în noi! E esențial să avem o nutriție optimă ca bebelușul să iși ia toți nutrienții necesari.Dietele cu conținut scăzut de proteine au efecte extrem de proaste asupra sarcinii și a dezvoltării fătului. Dar asta nu înseamnă că trebuie să mâncam cât doi! ", a scris Claudia Negină.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Neghina (@neghinaclaudia)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel