Ciprian Marica, infectat cu COVID-19, alături de întreaga familie: „Ne-au spus să nu mergem la spital. M-au încercat mai multe sentimente”

Data publicării:
Ciprian Marica, captură foto Instagram
Descriere foto: Ciprian Marica, captură foto Instagram

Ciprian Marica a dezvăluit că a fost infectat cu COVID-19. Fostul fotbalist a trăit o adevărată traumă, împreună cu iubita, cei doi copii și bunicii.

Ciprian Marica a povestit în emisiunea „Sinteza zilei”, de la Antena 3, faptul că a fost infectat cu temutul virus, împreună cu familia sa. 

 "Ca simplu cetățean al acestei țări, afectat în mod direct de cele întâmplate m-au încercat mai multe sentimente, dintre care, cel mai mult, faptul că au murit mulți oameni. Sunt norocos că am putut să-mi salvez bunicii și că au reușit să treacă peste boală la o vârstă înaintată”, a povestit Ciprian Marica la Antena 3. 


 Patronul clubului Farul Constanța spune că a primit recomandarea de a nu merge la spital, pentru că tratamentele existente ar fi în testare.

“Văd aceiași oameni care ne spun aceleași lucruri. De la acești vestitori ai groazei așteptam un gram de speranță. Aș fi vrut să ne spună și ce facem bine. Oamenii au nevoie și de un gram de speranță. Vorbim de o teamă indusă, nu mai e nevoie de ea pentru că există o teamă. Virusul există, trăim ceva ce nimeni nu se aștepta. Am prieteni, am medici care ne-au spus, când ne-am îmbolnăvit, să nu mergem la spital că multe tratamente sunt în testare. Eu nu am fost internat. Bunicii mei au avut Covid, nu au fost în spital”, a mai spus Marica.

De asemenea, el atrage atenția că, în clipa de față, există o “teamă indusă” și că nimeni nu vine cu “un gram de speranță”.

"Oamenii au nevoie de speranță că se va face ceva bine, că sunt soluții. Și când spun soluții, mă refer la faptul că știu că vine al treilea val și ne implicăm, avem nevoie de mai multe paturi, acționăm. Aștept să văd de la cei care vorbesc, de la medici, de la directori de spitale, că ne spun și ceea fac bine, care a tratamentul, că au găsit o schemă a tratamentului. Toți cei trecuți de o vârstă au nevoie să vadă și un gram de speranță.", a mai spus Ciprian Marica.

 

Fostul fotbalist a aruncat săgeți și în dreptul lui Beatrice Mahler, manager al Institutului Marius Nasta din Capitală.

 

“E o doamnă medic (n.r. Beatrice Mahler) care acum se duce la o emisiune culinară, e mereu la televizor. Și-a dorit să fie vedetă. Oamenii au nevoie de speranță că se va face ceva bine, că sunt soluții. Și când spun soluții, mă refer la faptul că știu că vine al treilea val și ne implicăm, avem nevoie de mai multe paturi, acționăm. Aștept să văd de la cei care vorbesc, de la medici, de la directori de spitale, că ne spun și ceea fac bine, care a tratamentul, că au găsit o schemă a tratamentului. Toți cei trecuți de o vârstă au nevoie să vadă și un gram de speranță”, a mai spus Ciprian Marica.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel