Cine va prezenta Eurovision anul acesta? TVR a făcut anunțul!

Data publicării:
Facebook, Eurovision România
Descriere foto: Facebook, Eurovision România

Aurelian Temișan și Eda Marcus sunt cei care vor aduce în casele românilor, anul acesta, finala Eurovision.

Ediția de anul de acesta de Eurovision va fi găzduită de noi prezentatori. TVR-ul a ales să-i pună pe scenă pe Aurelian Temișan, împreună cu Eda Marcus. Aurelian Temișan nu este pentru prima oară pus în această postură, pentru că a mai prezentat Eurovision și în 2019, în timp ce colega lui de scenă este prezentatoarea știrilor sportive de pe TVR, dar a fost și gazda emisiunii “Cerbul de Aur”. Finala acestei ediții va avea loc pe 5 martie.

"Selecția Națională este piesa care lipsea din "colecţia" mea de evenimente mari ale Televiziunii Române. Am început cu Eurovision Junior acum foarte mulţi ani, am continuat, după, cu Cerbul de Aur în 2019, apoi cu programul de Revelion al TVR 1 în 2021, iar anul acesta voi prezenta finala Eurovision România. A fost dorinţa care mi s-a împlinit la momentul potrivit, acum când sunt mai pregătită ca niciodată pentru el", a declarat Eda Marcus pentru TVR.

"Mă bucur să fiu din nou implicat în acest concurs, ca prezentator, și să simt din nou emoțiile concurenților, aducându-mi aminte de edițiile în care eu eram în poziția lor, dând tot ce puteam pentru a face acel show total de care acest grandios concurs are nevoie, pe plan internațional. Cât despre colega mea de prezentare, Eda, se adeverește încă o dată că muzica și sportul merg mână în mână. Cu Eda și cu mine pe post de Masters of Ceremony... Eurovisionul poate sa înceapă!”, a spus și Aurelian Temișan.

Cine completează echipa Eurovision

Bogdan Stănescu și Ilinca Băcilă se alătură și ei echipei de prezentatori. Dacă cântăreața va fi cea care va sta de vorbă cu concurenții și va lua pulsul emoțiilor din “Camera Verde”,  prezentatorul TV, Bogdan Stănescu, va sta alături de jurații Eurovision.

Cei 10 finaliști Eurovision

Alex Parker & Bastien – All this love

Andrei Petruş – Take me

Cream, Minodora, Diana – România mea

Petra – Ireligios

Kyrie Mendél – Hurricane

MOISE – Guilty

Gabriel Basco – One night

VANU – Never give up

WRS – Llamame

Dora Gaitanovici – Ana

 

Mika şi Laura Pausini vor prezenta Eurovision 2022 la Torino

Cântăreaţa italiană Laura Pausini, interpretul britanico-libanez Mika şi personalitatea TV Alessandro Cattelan vor fi gazdele Eurovision 2022, care va avea loc la Torino între 10 şi 14 mai, au anunţat miercuri organizatorii,

Anunţul a fost făcut pe scena festivalului Sanremo, de unde cei trei viitori prezentatori au lansat numărătoarea inversă până la concurs.

"Cred în unirea oamenilor, în dărâmarea zidurilor pentru a ne sărbători atât asemănările cât şi diferenţele. O putem face prin intermediul muzicii, cea mai universală formă de exprimare", a declarat Mika, mărturisind că urmăreşte Eurovision de când era copil.

"O dată pe an, peste 40 de ţări trăiesc aceeaşi emoţie, indiferent de istorie sau de situaţiile politice", a adăugat el.

Eurovision este unul dintre cele mai urmărite spectacole din lume, cu peste 200 de milioane de telespectatori.

"Sunt fericită că Eurovision revine în Italia şi sunt onorată să prezint un astfel de eveniment", a declarat Laura Pausini.

Italia va găzdui cea de-a 66-a ediţie a concursului, după victoria de anul trecut a trupei italiene de rock Maneskin la Rotterdam. Aceasta va fi cea de-a treia ediţie italiană a Eurovision, după Napoli în 1965 şi Roma în 1991, notează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel