Cine va moșteni averea artistică a lui Petrică Mîțu Stoian. S-a decis cine va prelua repertoriul regretatului artist

Data publicării:
Captură video Youtube/ Petrică Mâțu Stoian
Descriere foto: Captură video Youtube/ Petrică Mâțu Stoian

S-a decis cine va moșteni averea artistică a regretatului artist, Petrică Mîțu Stoian.

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață pe 6 noiembrie 2021, într-un spital din Reșița, din cauza unui șoc traumatic. Regretatul artist apelase la un tratament cu oxigen hiperbaric pentru a scăpa de efectele pe care le-a avut infecția COVID-19 asupra sănătății lui. 

La un an de la moartea regretatului artist s-a decis cine va moșteni averea artistică a acestuia. Moștenitorii lui Petrică Mîțu Stoian au transmis că au decis că începând cu data de 29 decembrie 2022 să îi ofere lui Emil Badea dreptul exclusiv de a administra marca înregistrată cu numele regretatului interpret, să organizeze festivalul cu numele lui, să folosească imaginea, cântecele și numele artistului pentru o perioadă nelimitată de timp, pe orice teritoriu, potrivit evz.ro

Emil Badea va moșteni averea artistică a lui Petrică Mîțu Stoian 

„Am luat această hotărâre știind bună colaborare, bazată pe prietenie și respect, dintre cei doi artiști și mânați de faptul că deși el a ajutat și susținut multe tinere talente, Emil Badea rămâne singurul artist din generația tânăra, cu care Petrică Mîțu Stoian a imprimat, de-a lungul vieții, un cântec în duet, chiar dacă ar fi putut să înregistreze și cu alții, dacă ar fi vrut! (…)

În altă ordine de idei, Emil Badea s-a dovedit a fi un om cu foarte mult bun simț, care nu a încercat să profite și să dobândească capital de imagine de pe urma decesului regretatului artist, noi fiind cei care i-am făcut propunerea de a prelua brandul Petrică Mîțu Stoian. Emil este un artist care a confirmat, un artist de succes, un om echilibrat, cu o familie frumoasă, un caracter puternic, dar și un producător serios”, au transmis aceștia.

Cine este Emil Badea

Petrică Mîțu Stoian avea o colaborare foarte bună cu tânărul interpret de muzică populară, fiind singurul, de altfel cu care a înregistrat un videoclip în comuna sa natală, Izverna. Astfel, rudele au hotărât ca Badea să fie cel care moștenește acest brand.

Sora lui Petrică Mîțu Stoian l-a dat în judecată pe Doru Gușman

Recent, sora interpretului de folclor l-a dat în judecată și l-a acuzat de furt pe Doru Gușman, cel ce i-a fost impresar artistului.

Sora lui Petrică Mîțu Stoian l-a dat în judecată pe Doru Gușman

Maria Tărchilă l-a dat în judecată pe Doru Gușman pentru că familia artistului nu este lăsată să ia bunurile din locuința regretatului artist din Craiova.

„Nu am mai vorbit cu Doru deloc. O să mă văd cu el de acum la procese. L-am dat în judecată, la finalul anului trecut, din cauză că nu a vrut să îmi dea lucrurile din casa din Craiova, lucrurile fratelui meu, acolo unde el a trăit și are costumele lui populare, ceasurile de valoare, tablourile, bijuteriile și alte lucruri ce mai sunt într-o casă. Petrică a investit toți banii ăia în acea locuință și normal că are foarte multe bunuri acolo.

Ce avere a avut Petrică, doamnă? De un milion de euro? De unde banii ăștia? Să se scoată banii pe întreaga avere și să vedem dacă sunt un milion de euro. Nu este adevărat, de unde să aibă suma asta Petrică lăsată? L-am dat în judecată pe Gușman să îmi dea bunurile. Momentan nu a avut loc primul termen de judecată, așteptăm, nu știți cum este justiția din România?”,  a declarat Maria Tărchilă, pentru Click!.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience