Cine sunt cele 10 ispite masculine din noul sezon "Insula iubirii"? Antena 1 a făcut dezvăluirea

Data publicării:
Sursa foto: Instagram, Insula Iubirii
Descriere foto: Sursa foto: Instagram, Insula Iubirii

Antena 1 a dezvăluit care sunt cele 10 ispite masculine, ce vor încerca să testeze cuplurile, în noul sezon "Insula Iubirii".

Antena 1 a dezvăluit care sunt cele 10 ispite masculine, ce vor apărea în cel de-al șaselea sezon al emisiunii “Insula Iubirii”. Realizatorii TV promit multe surprize și mai multe provocări, odată cu noul sezon. Locația este și ea nouă, fiind vorba despre două resorturi de lux de pe Coconut Island, informează trustul.

Iată care sunt cele 10 ispite:

1. Bogdan Ionescu- are 32 de ani și poate descrie perfect tipologia bărbatului transformat din <victimă> în <călău>. Trădat pe Insulă în trecut, din postura de concurent, alături de iubita lui de atunci, Hannelore, Bogdan vrea acum să le demonstreze tuturor ce poate din ipostaza de ispită. Decepţionat de mai multe ori chiar de cea alături de care venise pe Insulă să îşi testeze relaţia, Bogdan a decis să îşi schimbe radical viaţa.


2. Cătălin Dumitrescu- are 31 de ani, este poliţist și este pregătit să îşi etaleze calităţile în cel mai nou sezon Insula Iubirii. Construit pe tiparul bărbatului cu un fizic impunător şi o sensibilitate contrastantă, Cătălin porneşte în experienţa Insula Iubirii cu inima deschisă.


3. Ali Habron- are 33 de ani, este medic stomatolog și este un bărbat care atrage uşor atenţia femeilor, doar prin simpla sa apariţie, Accentul (moldovenesc) şi cetăţenia (palestiniană) fac din el un personaj complex. În urma unei experienţe eşuate în dragoste, Ali vine pe Insulă din dorinţa de a-i ajuta pe alţii să nu păţească ce a păţit el.


4. Marius Hărdoiu- are 29 de ani și este meteorolog în aviaţiesă. Serios, matur şi foarte prietenos, pasionat de sport, Marius iubeşte să flirteze şi asta se va vedea încă de la început pe Insula Iubirii. Cele care vor avea răbdare să afle mai multe lucruri despre el, vor descoperi că în spatele imaginii bărbatului intangibil se află un om sensibil, care în timpul liber îşi oferă ajutorul unei asociaţii pentru copii cu afecţiuni grave.


5. Daniel Mihai- 29 de ani, antreprenor. Skipper pe yacht la Miami, după o carieră de peste 15 ani de fotbal de performanţă, Daniel a înşelat şi a fost înşelat, aşa că experienţa lui de viaţă îşi va spune cuvântul. Natural, şarmant, cuceritor, Daniel va încerca încă din primele zile să le determine pe concurente să aleagă între relaţie şi tentaţie.


6. Marco Cicognini- 35 de ani, proprietar de club. Italian venit în România în vizită, Marco a hotărât să se stabilească aici şi chiar şi-a deschis propria afacere – un club în centrul vechi al capitalei. În contrast cu reputaţia naţionalităţii lui, cea de veritabil cuceritor, Marco spune că până acum nu a avut ocazia să simtă că a iubit cu adevărat.


7. Denis Slav- 30 de ani, model. El este de părere că orice femeie, fie ea şi măritată, poate fi abordată cu discursul perfect. Dacă îl va ajuta sau nu experienţa sa din zecile de aventuri pe care le-a trăit, telespectatorii vor descoperi în curând, la Antena 1.

8. Florin Cerghit- 26 de ani fotograf și antreprenor. El se înscrie cu succes în tiparul bărbatului cuminte, cu mult bun simţ, însă deopotrivă competitiv şi orgolios. Încă de la început, Florin se va remarca pe Insulă drept băiatul cu umărul perfect pentru orice fată care suferă din dragoste. Dacă va funcţiona sau nu strategia lui, rămâne de văzut.


9. Dinu Popescu- 29 de ani, scriitor, obişnuieşte să studieze oamenii şi relaţiile dintre ei. Va face asta încă din primele zile pe Insula Iubirii, reuşind astfel să atragă deopotrivă prietenii şi antipatii. Dinu a pornit în această aventură determinat să pună în practică ceea ce a învăţat în tot acest timp. 


10.Cristian Grigorescu- 28 de ani, antrenor personal. Pasionat de dans sportiv şi licenţiat în sport şi performanţă motricăî, el şi va folosi atuurile încă de la început pe Insula Iubirii. Încrezător în zodii şi cu un gust amar lăsat de relaţiile care nu s-au încheiat bine, Cristian porneşte la drum ghidat de un singur gând – să testeze toate concurentele din show. Dacă va reuşi sau nu, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, în curând, la Antena 1.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel