Cine sunt cei patru finaliști de la Vocea României. Concurenții au fost la mâna publicului

Data publicării:

Vineri seară a avut loc semifinala LIVE de la Vocea României, iar publicul a decis cine sunt cei 4 concurenți care merg mai departe. 

Cele mai intense emoții ale concurenților de la Vocea României au fost trăite, aseară, LIVE și de către telespectatori! Scena a vibrat pe note diverse, antrenorii s-au bucurat de fiecare moment, alături de echipele lor, iar cei de acasă și-au votat favoriții. Momentele create de fiecare echipă, atunci când antrenorii au cântat alături de concurenții lor, au creat extaz. Publicul a fost cel care a decis cine sunt finaliștii, din fiecare echipă, Vocea României.

Tudor Chirilă merge mai departe cu Iulian Nunucă


În echipa lui Tudor au performat, aseară, pe scenă Iulian Nunucă și Ioana Vecerdea, iar cei de acasă au decis ca Iulian să meargă mai departe, în finala de vinerea viitoare. Tudor, Ioana și Iulian au cântat piesa ”18 ani”, iar juriul a fost fascinat de prestație.

 

Theo Rose: „Îmi imaginam în timp ce erați pe scenă ce atmosferă este la voi în echipă. Bravo, a fost foarte mișto!”

Smiley: „Aș vrea să scot în evidență cât de important este să trăiești clipa, iar piesa este despre asta. Mă uitam cumva, în sală, și am văzut foarte mulți oameni triști și când văd că zâmbesc din ce în ce mai puțin de clipele pe care le trăiesc acum...Oamenii ăștia ne aduc aminte cât de important este să trăiești clipa! Vă mulțumesc pentru momentul ăsta, am dansat cu colegii mei”

Denis: „Îmi place foarte mult piesa asta! Se difuza foarte mult la PRO TV chiar, când eram micuț. A fost un moment fain!”

Irina Rimes: „Eumi-am permis să mă descalț și să mă distrez. A fost o petrece mai mult decât un moment care să arate calitățile vocale. Acum îmi dau seama cum e Tudor. Are o piesă veche și totuși are 18 ani”

 

Irina Rimes pleacă mai departe cu Andra Botez

Tot susținătorii emisiunii au votat pentru Andra Botez de la Irinei Rimes, iar ea va reprezenta echipa în ultima ediție. Pentru Rianna Rusu competiția s-a încheiat aseară.

Andra Botez are în prezent 38 de ani și vine din Iași, iar cu vocea sa a reușit să îi surprindă plăcut pe antrenori încă de la audiții. Ca de fiecare dată, concurenta vine în fața celor cinci cu interpretări inedite și piese de milioane. A cântat „I Will Always Love You” și i-a impresionat pe telespectatori.

Smiley și Theo au rămas cu Winael Baldus

Smiley și Theo i-au avut aseară pe scenă pe Winael Baldus și Eduard Stoica, iar voturile telespectatorilor au decis ca Winael să continue drumul la Vocea României.

 

Denis The Motans mizează pe Teodor Debu

Echipa Denis The Motans a fost reprezentată aseară de Anastasia Budeșteanu și Teodor Debu, iar publicul a pariat pe Teodor.

Teodor Debu, semifinalistul din echipa lui Denis, are 22 de ani și în prezent este student în București. Concurentul a mărturisit, la un moment dat, că muzica a fost cea care i-a salvat cu adevărat viața! În timpul liceului, tânărul s-a luptat cu dependența de droguri și alcool: „Muzica mi-a oferit un refugiu”.

Săptămâna viitoare, cei 4 concurenți rămași în competiție ajung în finală, acolo unde vor duce o bătălie aprigă a vocilor pentru a câștiga trofeul Vocea României.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel