Cine se ocupă de moștenirea artistică a Laurei Stoica. Au trecut mai bine de 15 ani de la moartea artistei

Data publicării:
Laura Stoica, sursa facebook
Descriere foto: Laura Stoica, sursa facebook

Au trecut mai bine de 15 ani de la moartea Laurei Stoica, însă există cineva care se ocupă de moștenirea artistică a cântăreței.

Moartea Laurei Stoica a căzut ca un trăsnet peste familia artistei, dar și peste cei care au iubit-o pe aceasta. Regretata artistă s-a stins din viață pe data de 9 martie 2006, într-un accident rutier, alături de logodnicul ei, Cristian Mărgescu. Cei doi se întorceau de la un spectacol susținut la Centrul Cultural din Urziceni.

Laura Stoica anunțase la începutul lunii martie 2006 că este însărcinată și urma să nască în luna septembrie. De asemenea, artista își dorea să lanseze în acel an un nou album, însă nu a mai reușit.

Imediat după moartea Laurei Stoica, fratele ei, Alexandru Stoica, a rămas să se ocupe de toate melodiile ei care nu au fost lansate.

"Am reușit să dau publicului un album ce nu fusese lansat când Laura era încă fizic printre noi, acesta se numște "Vino". În curând, împreună cu un vechi și bun prieten Cătălin Muraru, vom lansa un CD de colecție cu melodiile cunoscute și mai puțin cunoscute și difuzate. (...) Pentru următoarea perioadă obiectivul principal este să pot să redau publicului albumul “S-a schimbat”.", a mărturisit fratele artistei într-un interviu pentru Playtech.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel