Cine o înlocuiește pe Gina Pistol la Chefi la cuțite. Surpriză URIAȘĂ la Antena 1

Data actualizării: | Data publicării:

Gina Pistol a fost înlocuită în emisiunea Chefi la Cuțite.

Gina Pistol  a fost nevoită să abandoneze filmările de la Chefi la cuțite, chiar înainte să nască.  Pe 9 martie, vedeta a adus pe lume o fetiță superbă, iar acum își dedică timpul creșterii acesteia.  

În locul iubitei lui Smiley, Antena 1 a cooptat o altă vedetă carismatică, pe Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor, și el prezentator în cadrul trustului. 


”Dragii mei, nu vreau să mă despart de voi. Ca să nu îmi simțiti lipsa atât de tare o să vă las pe niște mâini bune. Este vorba de cineva foarte special care vă știe încă de la începuturile voastre.”, va spune Gina Pistol înainte să îi predea ștafeta Irinei Fodor, noua prezentatoare Chefi la cuțite ce le va fi alături chefilor și concurenților pe tot parcursul sezonului 9. 

 

”Pentru mine a fost o mare bucurie să fiu cooptată la acest proiect, dar și o mare surpriză. Am avut emoții mari în prima zi de filmare, atât de mari încât am făcut febră musculară la picioare de la cât am tremurat! Însă Gina mi-a făcut o prezentare foarte frumoasă și emoționantă, iar chefii, concurenții lor și echipa de producție m-au primit cu brațele deschise. O să vedeți în ediția din seara asta, a plouat cu pupături și îmbrățișări. Tot Gina a avut grija să îmi facă un scurt “training” înainte de a prelua proiectul și m-a pregătit pentru ce avea să urmeze. În altă ordine de idei, recunosc, așteptam cu mare nerăbdare să îi văd fața lui Sorin când își dă seama că a scăpat de Fodor, dar a dat peste nevasta lui! 
Nu a fost deloc ușor să preiau un proiect de la jumătate, pentru că a trebuit să prind firul poveștii pentru fiecare concurent din mers, să fiu pe fază la glumele “interne” ale chefilor, și să am atenție sporită la regulile probelor, așa că sper ca publicul să îmi ierte micile stângăcii de început de drum”, a spus Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la cuțite. 

 

Irina Fodor a lucrat ca reporter la ProTv pentru mai mulți ani. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel