Cine o înlocuiește pe Adela la Vorbește Lumea: „Am hotărât să mă retrag”

Data actualizării: | Data publicării:
Adela Popescu și Radu Vâlcan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Adela Popescu și Radu Vâlcan, sursa foto Instagram

Adela Popescu tocmai a anunțat în direct că este însărcinată pentru a treia oară. Vedeta TV nu va mai prezenta emisiunea Vorbește Lumea. 

Adela Popescu, în vârstă de 34 de ani, va deveni mamă pentru a treia oară. Anunțul a fost făcut în direct. Pentru a se proteja, vedeta a decis să renunțe la găzduirea emisiunii Vorbește Lumea. 


„Eram chiar la emisiune iar producătoarea emisiunii mi-a zis foarte bucuroasă: Ade, eu cred tu ești gravidă. Ai o lumină aparte. În aceeași zi tu mi-ai spus același lucru”, i-a mărturisit Adela Popescu lui Cove, în direct, în timpul emisiunii „Vorbește lumea”.


„Am mai primit trei mesaje de la trei prietene care mi-au spus că m-au visat însărcinată. Am zis să fac un test. Noi ne doream acest copil, dar nu a fost neapărat programat. Dar ni l-am dorit”, a mai adăugat vedeta.


Adela Popescu nu îl va lăsa singur pe Cove, ci alături de o frumoasă blondină. Lora este cea care îi va lua locul Adelei Popescu. 


Acest bebeluș este foarte important. Am hotărât să mă retrag, dar nu te las singur. Rămâi cu Lora. Ce-am eu în burtică este o responsabilitate foarte mare. A fost o decizie foarte grea de luat”, a mărturisit Adela, vizibil foarte emoționată. 


Prezentă si ea în platou, Lora a primit și câteva sfaturi din partea Adelei Popescu. În spirit de glumă, gazda emisiunii a avertizat-o pe Lora că toate prezentatoarele de la Vorbește Lumea au rămas însărcinate. 


„Așa e Cove, suflet de poet. Dar aduce și noroc, multe mămici au trecut pe aici.”, a spus Adela Popescu. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel