Cine este soția lui Volodimir Zelensky, femeia care i-a fost alături la bine și la greu. ”Prefer să fiu în culise"

Data publicării:
Sursa foto: Instagram, Olena Zelenska
Descriere foto: Sursa foto: Instagram, Olena Zelenska

Află în articol cine este soția lui Volodimir Zelensky, președintele Ucrainei.

Soția lui Volodimir Zelensky, președintele Ucrainei, este Olena Zelenska. Când Olena Kiyaschko (numele de dinainte de căsătorie n.r.) și-a cunoscut marea dragoste în anii 1990, era o tânără studentă la arhitectură. Bărbatul visurilor sale era un comediant pe cale să devină celebru. S-au îndrăgostit iremediabil, iar în 2003 au decis să se căsătorească. Zelensky a devenit popular, ea a lucrat ca scenarist și producător.

Astăzi, cuplul este căsătorit de 19 ani, au doi copii, iar Olena Zelenska, în vârstă de 44 de ani, este Prima Doamnă a Ucrainei, și astfel una dintre cele mai puternice femei din lume.

Ea nu se vede însă ca un politician, ci mai degrabă ca un „mediator între oameni și oficialități, pentru ca cei din urmă să-i audă pe primii”, a spus ea în ediția ucraineană „Vogue” din 2019, scrie Bild.

„Prefer să fiu în culise. Soţul meu este mereu în prima linie, în timp ce eu mă simt mai confortabil în umbră. Nu-mi place să spun glume. Nu stă în caracterul meu.", a mai spus ea în același interviu.

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel