Cine este și cum arată iubita lui Cheloo. Au împreună DOI copii. Nimeni nu se aștepta la ASTA

Data publicării:
Cheloo, sursa instagram
Descriere foto: Cheloo, sursa instagram

Mulți nu știu, dar Cheloo are o familie extrem de frumoasă. Cine este și cum arată iubita lui.

Cheloo, pe numele său real Cătălin Ştefan Ion este unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din România. Deși apare de ani de zile pe micile ecrane, Cheloo a reuşit să îşi păstreze viaţa personală departe de ochii curioşilor și mulți nu știu că acesta are o familie frumoasă.

Rapperul este divorţat, iar în prezent se află într-o relaţie cu Daniela Moraru. Mai mult de atât, cei doi au împreună doi copii, o fetiţă şi un băiat și locuiesc cu toții în localitatea prahoveană Breaza. 

Cheloo nu iese prea des însoţit de partenera sa, iar ultima dată când s-a întâmplat acest lucru a avut loc la Bistriţa, la a doua ediţie a Campionatului Naţional de Rally Raid.

Cheloo, divorț cu scandal de prima soție

În perioada 2007-2012 Cheloo a fost căsătorit cu Daniela Niculescu, alături de care are un băiat, Ștefan Ion. Divorțul celor doi a fost unul cu scandal și asta pentru că soția sa de atunci se afla în depresie și devenise consumatoare de droguri, așa cum a recunoscut chiar ea, când a dezvăluit că amfetamina a fost la un pas să o distrugă, dar s-a pus pe picioare după ce a fost dusă la o clinică de dezintoxicare din Elveţia. Divorțul lor a fost amplu mediatizat la acea vreme și pentru faptul că femeia l-a acuzat pe artist de infidelitate și violență, potrivit DC NEWS.

"Lumea e preocupată de monden, de viaţa mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut. Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. Dacă mă întrebi de viaţa personală, nici nu mă interesează", spunea Cheloo într-un interviu de acum ceva timp.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Moraru Daniela (@daniela.elena.m)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Moraru Daniela (@daniela.elena.m)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel