Cine este și cu ce se ocupă noul iubit al Anamariei Prodan. Este cu 8 ani mai tânăr decât fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf

Data publicării:

S-a aflat cine este bărbatul care i-a furat inima Anamariei Prodan. Flavius Nedelea, un om de afaceri din București, este cel cu care sexy impresara se iubește de câteva luni. 

Anul care a trecut a fost un an greu pentru Anamaria Prodan. Divorțul de cel pe care îl numea „Soarele” ei, Laurențiu Reghecampf, procesele în care cei doi se judecă, agresiunile și vorbele grele strigate prin presă sunt doar câteva dintre provocările pe care a trebuit să le gestioneze impresara. 2023 pare a fi anul în care Anamaria Prodan renaște. 

Anamaria Prodan a trecut peste despărțirea de Laurențiu Reghecampf, iar în prezent trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de noul ei iubit, Flavius Nedelea. Acesta este un om de afaceri din București, cu 8 ani mai tânăr ca ea, care îi împărtășește pasiunea pentru lux și opulență. La fel ca fosta soție a lui Reghecampf, bărbatul călătorește în locuri exclusiviste și se fotografiază în locații exclusiviste.

Potrivit Viva, relația Anamariei Prodan cu omul de afaceri a început în urmă cu câteva luni și, deși își doreau ca povestea lor să rămână secretă, dar în vacanța de Paște cei doi s-au dat de gol după ce au postat imagini pe rețelele de socializare. Mai exact, Anamaria Prodan și noul ei iubit au petrecut Paștele pe Costa de Azur.


Cine e și cu ce se ocupă Flavius Nedelea


Potrivit Viva, Flavius Nedelea este din Tulcea și are 42 de ani, fiind cu 8 ani mai tânăr decât impresara. Bărbatul are mai multe afaceri și deține un hotel în București. 
Vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa partenerului ei și este fericită alături de el. Copiii Anamariei Prodan au fost văzuți de multe ori la restaurantul noului iubit al impresarei. În trecut, s-a zvonit că Laurette ar fi avut o relație cu Flavius Nedelea, după ce au fost văzuți împreună pe Coasta de Azur. Ulterior, mulatra a negat orice legătură cu acesta. 

Ce spunea Anamaria Prodan despre iubitul ei

Sătulă să își etaleze viața în public, prin tabloide și reality show-uri, Anamaria a ales de această dată o abordare nouă, în ceea ce privește viața ei personală, și anume discreția.

„Noul iubit nu vreau să-l arăt! Nu mai vreau! Lasă-l așa că sunt atât de fericită și împlinită încât nu aș vrea să se întâmple nimic rău! Nu mă mai interesează că lumea vorbește. Despre iubitul meu. Despre viața mea. Dacă mă iubesc sau urăsc la fel.

Nu e treaba mea. La vârsta mea, vreau să trăiesc frumos fără ură, fără circ, fără nenorociri în viața mea, fără drame! Am tot ce îmi doresc și pentru asta mulțumesc și în culcare și în sculare”, a declarat ea, conform Click. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel