Cine este rusoaica preferată a lui Vladimir Putin. A fost numită ambasadoarea Cupei Mondiale, din Rusia

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Victoria Lopyreva, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Victoria Lopyreva, Instagram

Victoria Petrovna Lopyreva este cunsocută ca fiind "preferata" liderului rus, motiv pentru care a obținut mai multe funcții importante, de-a lungul timpului.

Victoria Petrovna Lopyreva este o cunoscută prezentatoare de televiziune din Rusia, actriță, fotomodel, dar a câștigat și titlul concursului de frumusețe, care a desemnat-o Miss Rusia, în 2003. Aceasta mai este cunoscută și drept "favorita" președintelui rus, Vladimir Putin, care a desemnat-o, în 2018, ambasadorul Cupei Mondiale FIFA din acel an, găzduită în Rusia.

Ca parte a rolului său de ambasador al turneului, ea a fost responsabilă de promovarea orașului său natal, Rostov pe Don, care a găzduit cinci meciuri în timpul turneului pe Rostov Arena, cu o capacitate de 45.000 de locuri, notează dailystar.

Lopyreva a fost o susținătoare foarte vocală de-a lui Putin, în trecut, și tocmai acest lucru a făcut-o să fie "preferata" liderului de la Kremlin. În prezent, aceasta deține mai multe roluri de ambasador, datorate tot liderului rus, și este cunoscută a fi o mare susținătoare a lui Manchester United.

Ce mănâncă Vladimir Putin zilnic

Vladimir Putin are o dietă strictă, bazată pe fructe, brânzeturi, peşte şi ceaiuri Vladimir Putin are o dietă strictă, bazată pe fructe, brânzeturi, peşte şi ceaiuri.

Conform presei din Moscova, Vladimir Putin își încheie programul destul de târziu, spre dimineață, motiv pentru care nu se ridică din pat decât în jurul orelor prânzului, atunci când serveşte şi micul dejun. Putin este foarte strict atunci când vine vorba de proveniența ingredientelor din care i se prepară mâncarea, micul dejun fiind preparat din ingrediente sigure care provin de la moșia agricolă a lui Kirill, Patriarhul Rusiei. De la prima masă a zilei nu lipsește omleta din ouă de prepeliţă, preferata lui, dar şi brânza de vaci care îi asigură liderului aportul de proteine și grăsimi sănătoase. Toate acestea sunt consumate lângă un pahar care conține suc de fructe proaspăt stoarse. 

Atunci când se află în călătorii, tot ceea ce mănâncă liderul este testat înainte de specialiști, pentru ca nu cumva mâncarea să fie contaminată. Vladimir Putin își încheie prima masă a zilei cu o cană mare de cafea, iar, dacă nu se satură, serveşte şi un bol cu terci de ovăz, gustare pe care o îndrăgeşte din copilărie. Conform Pravda, fostul canal de propagandă al Uniunii Sovietice, liderul are o alimentație foarte sănătoasă, care se bazează în special pe roșii, castraveți și salată verde. Chiar dacă este extrem de atent la regimul alimentar, Vladimir Putin are și un desert preferat: înghețata de fistic. 

Citește continuarea pe dcnews.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel