Cine este noua prezentatoare de la „Vorbește lumea”. Va fi alături de Bogdan Ciudoiu și Shurubel într-un nou sezon

Data publicării:

Frumoși, plini de energie și mereu cu cele mai interesante informații la zi! Sunt prezentatorii matinalului care le aduce celor de acasă voia bună la cafea de luni până vineri, de la ora 10:30, în direct pe PRO TV! Astăzi, odată cu începerea noului sezon, telespectatorii s-au bucurat de prezența lui Bogdan Ciudoiu, Shurubel, dar și o nouă figură feminină din showbiz.

După o vară în care băieții au predat ștafeta și au fugit în vacanță, aceștia s-au întors fresh și cu multe zâmbete! Iar alături de ei se află una dintre cele mai frumoase prezențe feminine din țară! Rețeta este completă, iar dimineața poate începe perfect!

”Incredibil că deja a trecut vara, au trecut zilele de vacanță și de leneveală, dar e momentul să ne adunăm și să ne apucăm de treabă. Deși, sincer, e o exagerare să o numesc treabă. Știți deja că e o distractie generală în platou și, în plus, anul ăsta ni se alătură una dintre cele mai reușite creații ale Domnului, Lili Sandu! Nu ne mai rămâne decât să ne distrăm și să aflăm împreună ce mai Vorbește Lumea la PRO TV”, declară Bogdan Ciudoiu la începutul noului sezon.

Colegul lui, Shurubel, adaugă: ”Sezonul ăsta îmi propun să o fac fericită pe mama, așa că o să îmi aranjez mai des barba și freza, o să port mai des sacouri și o să râd cu toată gura. De fapt, vreau să râd din tot sufletul și să râdă toți cei de acasă cu noi sau chiar de noi. Pentru mine, important e să te facem să simți că atunci când te uiți la Vorbește Lumea, parcă greutățile nu-s așa de grele și parcă tu ai mai multă energie să le infrunți zâmbind”.

Alături de Bogdan și Shurubel s-a alăturat și Lili Sandu. 

Încântată de noul început, Lili Sandu spune: ”Sunt extrem de fericită să mă reîntorc în televiziune și mai mult decât atât să mă alătur ca și prezentator unei emisiuni care ocupă un loc special în inima mea. Vorbește Lumea este un proiect de suflet și abia aștept să îmi beau cafeaua împreună cu telespectatorii și cu cei doi minunați, Shurubel și Bogdan!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel