Cine este Golden Buzz-ul lui Mihai Bobonete, de la "Românii au talent": Sunt uluit de performanța ta

Data publicării:
Sursa foto: Românii au talent, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Românii au talent, facebook

Juratul emisiunii, Mihai Bobonete, a oferit Golden Buzz-ul în ediția de pe 11 martie.

Darius Mabda este un tânăr de 13 ani, care a prezentat pe scena "Românii au talent" un număr de dans. Băiatul venit din Oradea, și-a descoperit pasiunea la vârsta de 8 ani, când spune el, se uita la televizor la diferiți dansatori și, după, le-a cerut și părinților lui să îl dea la dans. Planurile lui Darius nu se opresc aici. El vrea să devină un mare balerin sau dansator contemporan, iar pentru asta se antrenează zilnic. Coregrafia pe care a prezentat-o pe scena concursului este făcută chiar de el si a muncit la ea un an întreg. Puștiul a venit astfel cu un număr de dans plin de emoție, inedit, cum n-a mai fost pe scena "Românii au Talent", potrivit juraților.

Ce au spus jurații despre numărul lui Darius

"Am văzut foarte mulți dansatori, foarte buni, foarte talentați, dar ce ai tu este atât de special... Îţi doresc din toată inima să fii pe podium, anul acesta, la "Românii au talent", dacă nu, chiar să câştigi", a spus Andra, în cadrul emisiunii.

"Eu am văzut un amestec incredibil de inocență, de eleganță și de bărbăție. Probabil că este un moment de aur în viața ta acum”, i-a spus Dragoș Bucur. 

"Darius, nu știu de unde ai apărut, ce ai făcut, în ultimii cinci ani, de când te-ai apucat de dans, dar cred că eşti unul dintre cei mai norocoşi copii din lumea asta, pentru că eu cred că tu ţi-ai descoperit calea. Eu așa cred. Nu am mai văzut aşa ceva. Este un moment care va intra în istoria acestei emisiuni şi pe care nu ai să îl uiţi niciodată în viaţa ta", a adăugat și Andi Moisescu.

Mihai Bobonete a oferit Golden Buzz-ul

"Sunt uluit de performanța ta, sunt uluit de ce s-a întâmplat acum, în momentul ăsta, pe scenă la "Românii au talent", nu știu de unde ai venit, nu știu cum există un copil ca tine, dar mi-ai umplut inima de bucurie, oamenii încă aplaudă la ceea ce au văzut. Îți urez mult succes în continuare, dar aș vrea să știi că tot timpul eu vreau să fiu în spatele tău, să te ajut măcar cu o vorbă bună. și până atunci tot ce pot să-ți dau eu de la "Românii au Talent" este un Golden Buzz", a spus Mihai Bobonete la Românii au Talent, de pe ProTV.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel