Cine este femeia cu care a fost logodit Mihai Bendeac. Actorul a fost la un pas de a ajunge în fața altarului

Data publicării:
Mihai Bendeac, sursa instagram
Descriere foto: Mihai Bendeac, sursa instagram

Înaintea Roxanei Vancea, Mihai Bendeac a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu o femeie cu care s-a și logodit.

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbizul românesc. De-a lungul timpului, relațiile celebrului actor au stârnit mai multe controverse, mai ales pentru faptul că acesta a refuzat întotdeauna ideea căsătoriei și chiar a realizat un tatuaj care să simbolizeze acest lucru. Pe degetul inelar, juratul de la iUmor a scris „niciodată” (never), semn prin care și-a arătat foarte clar intențiile.

Mihai Bendeac și Roxana Vancea au format un cuplu mai mult timp, până când relația s-a rupt și fiecare a pornit pe drumul lui, bruneta devenit ulterior soție și viitoare mămică cu un alt bărbat. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu cu cine s-a iubit actorul înainte de relația cu Roxana Vancea.

Ei bine, marea dragoste a lui Mihai Bendeac a fost o tânără actriță pe nume, Andreea Vasile. Cei doi au ajuns să se logodească, însă, ulterior și-au seamă că o căsătorie nu este ce mai bună soluție. La scurt timp, Mihai Bendeac și Andreea Vasile au decis să meargă pe drumuri separate.

Cu toate astea, actorul a avut întotdeauna cuvinte de laudă la adresa fostei sale logodnice.

”Sunt onorat că am fost logodnicul tău. Îți mulțumesc pentru prietenia pe care o arăți și-acum familiei mele, tocmai de-aia noi te considerăm ca și cum ai fi de-a noastră. Am scris postul ăsta fiindcă m-am sictirit să postez doar despre exemple de pitzi, c*&%i și altele. Asta-i un post despre o femeie care și-a conștientizat existența și s-a schimbat enorm. Bravo Andreea!!! Te iubim!!”, scria Mihai Bendeac, cu ani în urmă, despre Andreea Vasile.

Mihai Bendeac, motivul pentru care nu s-a căsătorit până acum

 

Mihai Bendeac a fost adesea întrebat de ce nu vrea să se căsătorească. Acesta și-a concentrat toată atenția pe carieră și spune că singurătatea a devenit un viciu pentru el. 


„Mă simt foarte bine în această ipostază, dar am și niște momente în care mă uit în jur și mă întreb dacă sunt bine unde sunt, dacă nu cumva am nevoie de altceva. Am fost extrem de afectat în relația cu femeile. Nu mai am niciun pic de răbdare. Acum un an jumate m-am îndrăgostit, dar este foarte greu pentru o femeie să fie lângă mine, căci eu am nevoie de foarte multe momente de singurătate”, a declarat Mihai Bendeac pentru Antena Stars.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel