Cine este femeia care s-a mutat în casa Prințului Harry. Și-a petrecut sărbătorile alături de el și de Meghan Markle

Data publicării:

Prințului Harry și Meghan Markle nu și-au petrecut sărbătorile singuri anul acesta.

Se pare că de Crăciun, Prințul Harry și Meghan Markle nu și-au mai petrecut sărbătorile doar în formula în care erau ei obișnuiți, ci în locuința lor și-a mai făcut apariția încă o persoană. Este vorba despre o femeie, notează presa internațională, care spune că invitata s-a instalat deja în casa de oaspeți a celor doi.

Astfel, se pare că după un an care a fost destul de dificil pentru Prințul Harry și Meghan Markle, Doria Ragland, mama ducesei, a intervenit pentru a-și ajuta fiica și ginerele, mutându-se în Montecito, alături de ei. Express.co.uk a dezvăluit faptul că femeia, în vârstă de 67 de ani, s-a stabilit deja reședința de oaspeți a soților Sussex din incinta conacului lor californian, pentru a ajuta cuplul să treacă peste "vremurile grele" și pentru a evita călătoriile de aproape trei ore cu mașina de la casa ei din View Park-Windsor Hills din Los Angeles, până la ei, pentru a-i ajuta cu copiii și pentru a le fi alături.

VEZI și: Prinţul Harry, obligat să plătească despăgubiri în valoare de 56.000 de euro unui tabloid britanic

Mama lui Meghan Markle, ajutor de nădejde pentru cuplu

Astfel, se pare că cei doi soți și-ar petrece acum mai mult timp în casa de oaspeți, acolo unde s-a stabilit pentru moment mama lui Meghan, decât în reședința principală. Tot presa internațională notează că femeia le-a fost un mare sprijin și ajutor celor doi în ultimul an de zile, când Prințul Harry și soția sa au trecut prin mai multe lucruri dificile.

"2023 a fost un an greu atât pentru Harry, cât și pentru Meghan, iar Doria a fost alături de ei. Doria arată într-o formă minunată, dar are aproape 70 de ani și obosește de la drumurile cu mașina de acasă, până aici, pentru a-și vedea fiica și nepoții.

Este nevoie de aproape trei ore pentru a merge cu mașina într-un singur sens, așa că a fost logic pentru ea să se mute în casa de oaspeți. Acum își petrece mai mult timp acolo decât în propria casă.", a declarat o sursă, pentru The Express.

Citește și: Cum arată cina ideală gătită de Kate Middleton. Cu aceste preparate își răsfață, de regulă, familia

Harry și Meghan au traversat o perioadă dificilă

A trecut mai bine de un an de când  Harry și Meghan au pierdut contracte de milioane de dolari, fiind, astfel, într-un impas destul de mare. Astfel, mama acesteia nici nu a stat pe gânduri și a venit imediat la ei, pentru a-i sprijini, cel puțin, cu copiii acestora, care nu aveau cu cine să își petreacă timpul.

"Doria a fost cu adevărat stânca lui Meghan în ultimul an. Nu numai că a fost alături de fiica ei, dar s-a bucurat să o ajute să aibă grijă de nepoți. Harry o adoră, de asemenea, și îi place să o aibă lângă el. Sunt momente în care are nevoie de timp singur, așa că Doria se îndreaptă spre casa de oaspeți pentru a se face mai rare vizitele atunci când este nevoie."

Doria a petrecut, de asemenea, sărbătorile de Crăciun cu soții Sussex în casa lor din Montecito, după vacanța familiei în Costa Rica, la mijlocul și sfârșitul lunii decembrie, unde au vizitat Zapotal, Nandayure și Guanacaste.

Sursa adaugă că relația apropiată pe care Harry o are cu Doria a venit ca o distracție binevenită de la problemele pe care le are cu propria familie din Marea Britanie. Ruptura dintre familia Sussex și Familia Regală este din ce în ce mai mare, iar speranțele că Harry va reuși să se împace cu tatăl său, regele Charles, și cu fratele său, prințul William, sunt din ce în ce mai mici.

"Harry apreciază căldura și bunătatea pe care Doria le aduce în familie", a declarat sursa. "El nu primește asta din partea familiei și crede că este important ca copiii să fie apropiați de bunica lor".

Citește și: "The Crown" sezonul 6. Imagini în premieră de pe platoul de filmare. Primele fotografii cu William și Harry adolescenți



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel