Cine este Daliana Răducan, noua iubită a lui Răzvan Simion. Fiica prezentatorului i-a dat de GOL

Răzvan Simion, sursa instagram
Descriere foto: Răzvan Simion, sursa instagram

Fiica lui Răzvan Simion l-a dat de gol pe tatăl ei. Cine este noua iubită a prezentatorului TV. Cine i-a luat locul Lidiei Buble.

Răzvan Simion a fost întotdeauna discret în ceea ce privește viața personală și familia, cu atât mai mult după despărțirea de Lidia Buble și după ce a intrat într-o nouă relație. 

Matinalul de la Neatza are o nouă iubită, iar paparazzi i-au surprins împreună în urmă cu puțin timp. 

Cine este noua iubită a lui Răvzan Simion

Este vorba despre Daliana Răducan. Cei doi sunt împreună din vara anului trecut, dar abia acum și-au făcut publică relația. Cei doi au fost surprinși împreună în Istanbul, imediat după despărțirea de Lidia Buble, însă prezentatorul TV a negat atunci că ar avea o nouă relație.

Daliana Răducan nu este străină de televiziune. Aceasta a făcut parte din echipa "Visuri la cheie", emisiunea de la PRO TV, fiind arhitect și designer de interior.

De câțiva ani, ea lucrează pe cont propriu, având un birou cochet în București.

 Ianca, fiica prezentatorului TV, i-a dat de gol

Cea care a făcut marea dezvăluire a identității noii iubite a lui Răzvan Simion a fost chiar fiica acestuia, Ianca, cea care a făcut public cine este femeia misterioasă. Aceasta a făcut o fotografie cu Daliana Răducan și a publicat-o pe rețelele de socializare, potrivit DC NEWS.

”Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, așa se descrie iubita vedetei pe site-ul pe care îl are.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 09 Martie 2021, 18:12 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience