Cine este Aurel Niamțu, concurentul de la "Românii au Talent", sezonul 12. Andra a apăsat "Golden Buzz" și l-a trimis direct în semifinală

Data publicării:
Sursa foto: Aurel Niamțu, captură TV
Descriere foto: Sursa foto: Aurel Niamțu, captură TV

Aurel Niamțu a cucerit juriul de la "Românii au Talent", sezonul 12. Andra l-a trimis direct în semifinală. 

Aurel Niamțu, în vârstă de 72 de ani, a venit la "Românii au Talent", sezonul 12 pentru a cânta. Nimeni nu se aștepta la o asemenea voce, iar jurații au fost impresionați de prestația acestuia. Fără să stea prea mult pe gânduri, Andra apăsat cel de-al șaptelea Golden Buzz de la Românii au talent și l-a trimis pe concurent direct în semifinală. 

”Mă numesc Aurel Niamțu, am 72 de ani și sunt din Iași. Sunt artist liber profesionist, solist vocal de muzică ușoară. În 2019 am sărbătorit 50 de ani de carieră și 70 de ani de viață.

Înainte de cânta am fost ospătar, dar am hotărât că rolul meu e spre muzică. Am început imprimări la Radio Iași. Am avut norocul de a cânta cu cei mai mari artiști ai țării: Corina Chiriac, Marina Voica, Angela Similea, Dan Spătaru și cu cel mai bun prieten al meu,

Aurelian Andreescu. Artiștii la vremea aceea erau respectați. Pot să spun cu mândrie că mi-am dedicat toată viața scenei”, a spus concurentul de la Românii au Talent, sezonul 12, relatează WOWBIZ

Andra a apăsat al șaptelea Golden Buzz la Românii au Talent 2022

Andra a apăsat butonul auriu și l-a trimis pe Aurel Niamțu în semifinală.  Concurentul nu și-a putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în plâns.

”A fost așa de frumos și în momentul ăsta nu mai e nevoie de alte cuvine decât din toată inima apăsăm împreună. Felicitări, ne vedem direct în semifinală”, a spus Andra, după care a apăsat pe butonul auriu alături de Mihai Bobonete.

”Domnule Aurel, pe mine m-ați întors în timp și într-o perioadă extraordinară și vreau să vă spun că vă mulțumesc din toată inima. Sunt un mare admirator al muzicii ușoare românești. Vocea dvs sună atât de părintește pentru mine în ureche și m-ați emoționat foarte tare”, a spus Mihai Bobonete.

”Mi-a plăcut atât de mult, mi se pare că sunteți un exemplu perfect de ceea ce înseamnă profesionalism. Mi se pare că vă stăpâniți vocea perfect, mi se pare că știți exact ce faceți pe scenă, știți să vă lăsați sufletul să se ducă în voce atunci când trebuie. Experiența pe care o aveți și vocea și talentul au format un spectacol care pe mine m-a bucurat din tot sufletul”, a spus Dragoș Bucur.

”Eu sunt mândră și onorată că am avut șansa să ofer acest buton auriu unei voci care până acum nu am auzit. Cântă de o viață și foarte mulți am aflat despre el în seara asta. Cumva faptul că omul ăsta nu a fost cunoscut până acum e un pic ciudat, la talentul și la valoarea lui”, a mai spus Andra. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel