Cine este al treilea finalist „Splash! Vedete la apă”. Concurenții s-au întrecut în sărituri spectaculoase

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Antonescu, Maria Popovici, Alexandru Mincu, Babană, Andreea Tonciu şi Sonny Medini sunt curajoșii care și-au testat limitele, seara trecută, la Splash! Vedete la apă, la Antena 1. 

Curajul a fost cuvântul care a marcat şi cea de-a treia ediţie Splash! Vedete la apă, însă dacă săptămâna trecută era folosit pentru a descrie sărituri de la platforma de zece metri, de data aceasta a descris sentimentul celor care s-au aruncat de pe platformă, deşi nu ştiau să înoate.

A fost cazul Andreei Antonescu, cea care a sărit fără niciun fel de teamă, executând un salt direct în cap, dar şi al lui Babană, care a avut nevoie de susţinere pentru a executa o săritură simplă, de la platforma de 5 metri. Alex Mincu, Sonny Medini şi Andreea Antonescu au primit cele mai mari punctaje ale serii și ocazia de a performa o nouă săritură. În cele din urmă, Sonny a fost cel care a primit votul de încredere pentru a fi trimis direct în marea finală. 


Diseară, de la 20:00, la Antena 1, Gabriela Cristea, Roxana Nemeș, Emy Alupei, Cătălin Rizea, Gabi Toader și Edi Stancu sunt cei care vor intra de această dată în competiție. Cum se vor descurca aceștia și ce note vor primi din partea celor patru jurați, cei de acasă pot afla urmărind cea mai nouă ediţie Splash! Vedete la apă. 


Cătălin Rizea, „ameninţat” de soţia sa, Adda: „Iubire, dacă nu ajungi în finală, îţi jur că o să îţi muţi reşedinţa la Bacău!”


Cea mai nouă ediţie Splash! Vedete la apă, difuzată diseară, de la 20:00, la Antena 1 se anunţă a fi una incendiară, în ciuda cantităţii impresionante de apă de la filmare. A simţit-o pe propria piele şi Cătălin Rizea, atunci când a primit mesajele de încurajare de acasă.

Dacă mama sa şi băieţelul său, Alexandru, l-au încurajat, vizibil emoţionaţi, soţia acestuia, Adda, a trecut la artileria grea: „Iubire, ai fost un şmecher la Asia Express, pentru că ai ajuns în finală şi pentru că mi-ai supravieţuit, te iubesc, ai fost cel mai smecher la Chefi la cuţite... acum eşti şmecher la Splash! Vedete la apă, dar dacă nu ajungi în finală, îţi jur că o să îţi muţi reşedinţa la Bacău! Succes!”, i-a spus râzând Adda. Cum va reacţiona Cătălin, dar şi cum se va descurca noua serie de concurenţi, telespectatorii vor putea urmări în această seară, în cadrul cele mai noi ediţii Splash! Vedete la apă, de la 20:00, la Antena 1.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel