Cine a sfătuit-o pe Simona Halep să se retragă din tenis și să devină mamă: "Să facă doi-trei copii, că au bani destui și ea, și Toni Iuruc"

Data publicării:
Simona Halep și Toni Iuruc, Foto Marian Stere/ sursa Instagram/simonahalep
Descriere foto: Simona Halep și Toni Iuruc, Foto Marian Stere/ sursa Instagram/simonahalep

Simona Halep a fost sfătuită să renunțe la sport și să se axeze mai mult pe viața de familie.

Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF este cel care consideră că a venit momentul ca Simona Halep să se retragă din tenis și să ună mai mult accent pe viața de familie. Mai mult decât atât, fostul șef al LPF crede că Simona Halep este la vârsta la care trebuie să se gândească și la un copil.

 

“Văd că a renunțat și la antrenor. Să știi că ea mai poate juca doi, trei, patru ani! Și mai poate câștiga bani destui, cu toate că de bani nu mai are nevoie. Să facă doi-trei copii, că au bani destui și ea, și bărbatul! Îl cunosc și pe Toni. Au bani, vedeți-vă de treabă! Să își crească copiii, că să vedeți ce greu e la bătrânețe când ai copii. Acum, în jur de 30 de ani, e bine”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru ProSport.

 

Simona Halep și Toni Iuruc au devenit soț și soție în urmă cu două săptămâni, iar nunta a avut loc într-un cadru de poveste, alături de familie și cei mai buni prieteni.

 

Simona Halep își dorește un copil!

 

Sportiva a declarat în nenumărate rânduri că îș dorește un copil, aceasta fiind și marea ei dorință.

„Să am un copil! Cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toata viata acestui sport, dar ramane limitat, adică nu poate să ia fața vieții mele.

Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viață, am un plan. Dar, ajustez orice plan de-al meu persoanei de lângă mine, familiei și așa mai departe. Am învățat, oarecum, în ultimul an să trăiesc zi de zi și să mă bucur de fiecare zi. M-am maturizat și sunt împlinită”, a povestit Simona Halep, în timpul emisiunii 500 de apropouri.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel