Cine a părăsit show-ul Masked Singer România. Horia Brenciu a demascat vedeta

Data actualizării: | Data publicării:

Masked Singer România a devenit pentru publicul românesc emisiunea misterelor și a surprizelor. De fiecare dată când ești sigur că sub masă se află vedeta ta preferată, apar surprize neașteptate și astfel juriul este câteodată sub o armură necunoscută. Însă de data aceasta lucrurile sunt schimbate. Horia a demascat vedeta.

 Fiecare mască reprezintă câte o poveste, indiciu care să-i ajute pe detectivi să descopere vedeta ce își ascunde identitatea în acest show tv.  

În urma duelurilor dintre Panda, Leoaica și Vulpoi vs. Iepurele, Căpcăun și Corb, Panda și Iepurele au trăit emoțiile deciziei finale, iar cel din urmă fiind nevoit să-și dea masca jos, potrivit Protv. 

Iepurele este cel care a părăsit show, sub masca acestuia ascunzându-se cântăreața Alexandra Stan, așa cum Inna și Horia Brenciu au bănuit.

”Fiind cântăreață știu ce înseamnă să fii în lumina reflectoarelor, să ai coregrafii, să dansezi, dar niciodată nu am știut ce înseamna ca oamenii să te aprecieze doar prin prisma show-ului și nu neaparat a felului în care arăți. Mi-am dorit foarte mult să văd reacția oamenilor și asta a fost scopul participării mele în emisiune. A fost o manifestare de forțe la Masked Singer România și chiar mi-a făcut mare plăcere. O să-mi fie dor! Mi-a plăcut foarte mult toată secretomania, faptul că nu știe nimeni, nici familia mea n-a știut, nici prietenii mei n-au știut, nici nepoții. Probabil că ei sunt cei mai uimiți și fericiți văzându-mă acum. A fost foarte greu pentru mine să țin ascuns pentru că eu nu sunt o persoană secretoasă”, a spus aceasta imediat după demascare, potrivit PROTV. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel