Cine a fost primul iubit al Andreei Esca. Vedeta a fost îndrăgostită de fiul unui mare actor din România

Data publicării:
Andreea Esca, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andreea Esca, sursa foto Instagram

Andreea Esca trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Alexandre Eram, însă puțini știu cine a fost primul iubit al prezentatoarei TV.

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. Pe lângă cariera de succes, vedeta se mândrește și cu o familie superbă. Aceasta formează de ani buni o frumoasă căsnicie alături de Alexandre Eram, de unde au rezultat și doi copii: Alexia și Aris.

Cu toate astea, puțini sunt cei care știu cine a fost primul iubit al Andreei Esca. Ei bine, este vorba despre fiul unuia dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori din România. Mai exact, Bogdan Arșinel, copilul lui Alexandru Arșinel. Relația dintre cei doi a durat doar patru ani de zile.

 „Primul meu iubit a fost un coleg de liceu. Eu eram clasa a noua, iar el era clasa a XI-a. A fost o poveste foarte frumoasă, care a durat până la sfârșitul liceului. Îmi plăcea foarte mult pentru ca era unul dintre cei mai buni baschetbaliști și pentru că dansa foarte bine.

La petreceri era un adevărat spectacol. Dar, ca orice poveste din adolescență, are un sfârșit și fiecare a luat-o pe alt drum. A făcut Facultatea de Construcții și construiește lucruri frumoase în țară. S-a căsătorit, are și el doi copii. Este un om împlinit și îmi pare foarte bine pentru el”, a declarat Andreea Esca, potrivit libertatea.ro.

 

Ce spunea Alexandru Arșinel despre relația dintre fiul ei și Andreea Esca

 

Alexandru Arșinel a mărturisit că Andreea Esca avea o frumusețe aparte și că a format o relație frumoasă cu fiul lui, Bogdan.

”Da aşa este, au avut o relaţie în perioada liceului. Niciodată nu am comentat relaţiile copiilor mei, dar tot ce pot spune este că erau doi copii frumoşi. Băiatul meu era mare vedetă la baschet, având 1,90 m, iar ea era Miss în liceu. Au avut o relaţie frumoasă în care s-au iubit, aşa cum fiecare am avut în tinereţe o relaţie de iubire. Andreea, la acea vreme, era o fată minunată şi foarte drăguţă. Avea o frumuseţe care aparţine tinereţii” a, declarat marele actor pentru ziarulring.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel