Cine a fost marea iubire a lui Petrică Mâțu Stoian. Abia acum s-a aflat: "Toată lumea credea că se vor lua"

Data publicării:
Petrica Mițu Stoian, captură video YouTube
Descriere foto: Petrica Mițu Stoian, captură video YouTube

Au apărut noi detalii din viața lui Petrică Mâțu Stoian. Cine a fost marea iubire a regretatului artist?

Moartea lui Petrică Mâțu Stoian a lăsat multă durere în urmă. Regretatul artist s-a stins din viață la începutul lunii noiembrie din cauza unui șoc septic. 


La două luni de la moartea marelui artist Petrică Mâțu Stoian au apărut noi detalii din viața acestuia. O vecină din satul natal a dezvăluit cine a fost prima iubire a artistului și de au ajuns să pună capăt relației. Mama lui Petrică Mâțu Stoian și-ar fi dorit ca cei doi să se căsătorească și să aibă copii. 


"Se plăcea cu o fată de aici din sat, cu Domnica. Se plimbau toată ziua împruenă pe aici, pe dealuri, cu animalele. Erau colegi de clasă, din ce îmi amintesc, toată lumea credea că se vor lua. Apoi însă, Petrică a plecat din sat, după ce a terminat liceul, iar relația lor nu a mai ținut mult, se vedeau prea rar. Dar, de despărțit, cred că s-au despărțit abia când el s-a dus să muncească în mină.", a declarat vecina regretatului artisti pentru Fanatik.ro


Părinții lui Petrică Mâțu Stoian și-ar fi dorit ca acesta să se căsătorească cu Domnica și să rămână lângă ei, la Isverna.

 
Petrică Mâțu Stoian a fost căsătorit cu Carmen, unica lui soție, de care a divorțat mulți ani mai târziu. Mama regretatului artist i-a reproșat mereu acestuia că nu a avut copii și a regretat enorm că numele Stoian nu a mers mai departe. 


"Mama lui era încântată că s-a căsătorit cu acea femeie. Spera să o facă bunică, mama lui și-a dorit foarte mult nepoți și de la el, nu doar de la surorile lui. Voia ca numele Stoian să meargă mai departe. Dar Petrică a divorțat, nu s-a mai recăsătorit și nici nu a făcut copii. Mama lui i-a reproșat până la bătrânețe asta", a mai adăugat Lia.

 

Ce planuri avea Petrică Mâțu Stoian pentru anul 2022. Mărturisirile făcute de artist chiar înainte să moară: „2021 nici nu vreau să mi-l amintesc”

 

Petrică Mâțu Stoian a fost prezent în platoul emisiunii Mirelei Vaida cu doar câteva zile înainte să moară și a vorbit despre planurile și dorințele lui pentru anul 2022. Regretatul artist era foarte dezamăgit cu privire la anul 2021, din cauza pandemiei de COVID-19. 

 

„Îmi propun să fie un an mult mai bun. 2021 nici nu vreau să mi-l amintesc, nici nu vreau să-l pun la anii mei. Vreau să spun că nu-l folosesc la vârsta mea pentru că îl consider un an nul. 2022 să ne aducă sănătate, să fim mult mai aproape cu sufletul și cu trupul de tâmpla lui Dumnezeu, că asta ne-a mai rămas, restul e cancan”, i-a spus Petrică Mâțu Stoian Mirelei Vida.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel