Cine a fost cel mai bun prieten al lui Benone Sinulescu, dar și ce relație a avut cu Ion Dolănescu. Soția artistului, dezvăluiri neașteptate

Data publicării:
Ion Dolănescu și Benone Sinulescu, sursa facebook/ colaj foto
Descriere foto: Ion Dolănescu și Benone Sinulescu, sursa facebook/ colaj foto

Soția lui Benone Sinulescu a dezvăluit cine a fost cel mai bun prieten al regretatului artist, dar și ce relație avea acesta cu Ion Dolănescu.

O țară întreagă îl plânge pe îndrăgitul interpret de muzică poulară, Benone Sinulescu. Regretatul artist a murit la vârsta de 84 de ani, din cauza pneumoniei de aspiraţie. Soția regretatului este îngenunchiată de durere și nu poate să-și revină după această pierdere. Recent, văduva lui Benone Sinulescu a făcut dezvăluiri neștiute din viața marelui artist. Femeie a mărturisit ce relație avea soțul ei cu Ion Dolănescu, dar și cine a fost cel mai bun prieten al său.

Elena Sinulescu a povestit că între Benone Sinulescu şi Ion Dolănescu nu a existat nici prietenie, nici duşmănie, ci doar s-au respectat reciproc, mai ales că făceau parte din aceeași generație de artiști.

"Benone Sinulescu şi Ion Dolănescu n-au fost nici prieteni, nici duşmani. Îmi amintesc că Benone mi-a  povestit într-o zi că Ion Dolănescu a venit să cânte la ansamblul Ciocârlia într-o perioadă în care era militar. Cred că aşa s-au şi cunoscut. Dolănescu îl ruga să-i asculte melodiile şi se adresa respectuos, dată fiind şi diferenţa de vârstă. Iar Benone l-a ajutat atunci şi cu nişte bani, fiindcă numai soldat şi student să nu fii, fiindcă toată lumea ştie că stai prost cu banii. Şi Benone a fost toată viaţa sa generos! Au existat şi zile mai bune, şi zile mai rele între cei doi. Nu mai ştiu când şi de ce s-au certat. Mi-l amintesc doar pe Benone nervos pe colegul său şi cred că au existat şi ceva declaraţii, ceva răutăţi la adresa lui sau ale lui Ion Dolănescu la adresa soţului meu, parcă prin revista Săptămâna, dar nu mai sunt sigură. Însă cred că a fost singura dată când s-a întâmplat aşa ceva. Fiindcă se şi respectau! Pe de altă parte, la un moment dat, Dolănescu a avut nişte probleme cu o casă pe care voia s-o cumpere. Şi ştiu că Benone a sărit în ajutorul său, dar nu am cunoştinţă despre alte amănunte!.", a povestit Elena Sinulescu pentru impact.ro.

 

Soșia regretatului artist a dezvăluit și cine a fost cel mai bun prieten al regretatului artist. Potrivit acesteia, Gheorghe Zamfir a fost cel care a fost întotdeauna aproape de Benone Sinulescu.  Din primul salariu, acesta i-a dăruit o pălărie.

"Cel mai bun prieten al soţului meu a fost Gheorghe Zamfir. I-a legat, cel puţin din ce cunosc de la Benone, o prietenie adevărată, de suflet. Benone mi-a povestit cândva că-l admira aşa de mult pe Zamfir, încât a ţinut morţiş să-i dăruiască acestuia,  din primul său salariu, o pălărie. Zamfir a primit cu bucurie cadoul, dar mai boem din fire a pierdut-o repede. Ce a făcut Beni al meu? I-a cumpărat una la fel, rugându-l ca de data asta să fie ceva mai atent cu biata pălărie. Voia să aibă neapărat ceva de la el, ceva material", a adăugat Elena Sinulescu pentru sursa citată. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel