Cine a câștigat finala săptămânii Splash! Vedete la apă. A plecat acasă cu premiul de 10.000 lei

Data publicării:

Gala de seara trecută a emisiunii Splash! Vedete la apă a  fost la superlativ de la început până la final! Clara Gherase a deschis competiția cu o săritură impresionantă din stând în mâni pe platforma de la 10 metri, Nea Mărin a plonjat în pași de dans tradițional în Bazinul Olimpic de la Bacău, alături de unul dintre concurenți și finaliștii s-au autodepășit în salturi. La final, Zanni a câștigat marele premiu în valoare de 10.000 de lei.

Irisha, Mellina, Luis Gabriel, Eric de Oliveira, Edi Stancu și Zannidache s-au antrenat multe ore pentru trofeul Splash! Vedete la apă și, totodată, pentru cei 10.000 de lei. Și, spre deosebire de edițiile anterioare ale competiției, startul săriturilor l-a dat Clara Gherase. Jurata a îmbrăcat costumul de baie de campioană, a urcat la ultima platformă și a oferit o lecție importantă despre tehnică, eleganță și rafinament.

„Am retrăit iar emoțiile pe care le-am avut când eram sportivă! E normal. Sper că a ieșit săritura. Am simțit că m-am dus puțin peste“, a mărturisit Clara Gherase la scurt timp după ce a ajuns pe marginea bazinului, iar Iulia Albu a felicitat-o pentru momentul deosebit: „Clara, tu ești vedeta acestei seri, ești o campionă și sunt privilegiată că pot să stau în același juriu, alături de tine“.

Urmând unul dintre sfaturile Iuliei Albu, Zanni a decis să facă săritura specială alături de un adolescent pe care l-a ales din public. El și Florin, în vârstă de 15 ani, au făcut un salt în sincron de la 10 metri înălțime. De pe aceeași platformă, artistul a realizat o săritură cu spatele și o rotire în aer. Acest moment i l-a dedicat lui Alex Velea.

Irisha a reintrat în cursa pentru finala săptămânii Splash! Vedete la apă datorită wild card-ului folosit de Iulia Albu, iar cântăreața a muncit enorm la antrenamente ca să fie convinsă că va face una dintre cele mai bune salturi în seara concursului – de la 3 metri, ea a plonjat în timp ce era așezată pe platformă cu spatele. Înainte de acest moment, artista l-a invitat pe Felipe să sară de la platforma de cinci metri, iar el a acceptat, deși, are frică de înălțime.

Legând o prietenie frumoasă cu AZA, Luis Gabriel a decis să facă sincronul împreună cu ea, de la 5 metri înălțime. Înainte să se arunce în apă, ei au dansat un vals, iar coregrafia i-a aparținut lui Edi Stancu. Cântărețul a făcut săritura pentru competiție din stând în mâini pe platforma de la 5 metri, cu intrare în cap.

Mellina a convins-o pe Erika Isac să execute o săritură în marea finală – spre amuzamentul tuturor, ele s-au ținut de nas după ce au plecat de la platforma de trei metri. Ulterior, finalista a făcut un salt cu spatele de la 5 metri.

Susținut și în ediția de calificări de soție și de cei doi băieți, Eric de Oliveira a realizat sincronul alături de aceștia – fostul fotbalist și fiul cel mare au plecat din platforma de la 5 metri înălțime, iar Cosmina și mezinul familiei, de la 3 metri. Săritura pentru finală a lui Eric de Oliveira a fost un salt în cap de la 5 metri înălțime.

Edi Stancu a primit wild card-ul din partea lui Nea Mărin și ei au ales să sară împreună în apă, însă... în pași de dans tradițional. Ulterior, coregraful a mers pe platforma de la 3 metri înălțime, de unde a făcut o cădere cu spatele.

Clasamentul celor șase finaliști după ce s-a aflat nota secretă: locul I – Zannidache, locul II – Irisha și Edi Stancu, locul III – Eric de Oliveira, locul IV – Luis Gabriel, locul V – Mellina.

La scurt timp după ce s-a aflat că este câștigătorul Splash! Vedete la apă, Zanni a declarat: „Mulțumesc, juraților, mulțumesc, Monica! Ia, uite, cum mai adaug un trofeu în casa mea în care mă voi muta în câteva zile!”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel