CINCI zodii primesc binecuvântări de la astre până pe 20 aprilie. O zodie are dor de ducă!

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Aditya Saxena
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Aditya Saxena

Până pe 20 aprilie, Soarele luminează semnul de foc pasional al Berbecului. Iată ce bucurii pot primi următoarele CINCI zodii.

Sezonul Berbecului aduce daruri specifice pentru fiecare dintre noi, în funcție de casa pe care o tranzitează. De ce cadouri se mai pot bucura următoarele cinci zodii până pe 20 aprilie?

Să nu uităm nici că Soarele se va întâlni cu Jupiter mâine, pe 12 aprilie, considerată cea mai fericită zi a anului, din punct de vedere astrologic. 

Soarele în semnul Berbecului aduce noutate, prospețime, forță, energie, impuls, viață. Activează și scoate la lumină.

Iar Jupiter nu face decât să amplifice tot ce am menționat mai sus! 

În 2023, Sezonul Berbecului este dătător de speranță! Ne poate ajuta să vedem partea plină a paharului în absolut orice. Nu ne referim neapărat la gândirea pozitivă, ci mai degrabă la faptul că ne întâlnim cu viața și că o acceptăm așa cum este. 

Taur/Ascendent în Taur

Pentru Taur sau cei cu ascendent în Taur, Soarele se află în Casa a 12-a până la 20 aprilie. Și ce îți recomandă astrele? Să îți faci timp și pentru tine, să îți planifici. Ai nevoie de o perioadă potrivită pentru meditație, rugăciune sau introspecție.

Totodată, îți trebuie pace. Se recomandă ca în următoarele zile să faci pace cu trecutul. Iar dacă te simți obosit, merită să încarci bateriile, să te refaci. Și nu uita un lucru: bogăția interioară nu se poate compara cu absolut nimic. Ai face bine să te preocupi și mai mult de sănătatea ta, dar și de a celor apropiați. Nu trage de tine, fiindcă poți observa că ai un nivel mic de energie. Așa că pune pe primul loc somnul și odihna. O să te simți mai bine.

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel