Cinci cele mai leneșe zodii. Clasamentul lui Mihai Voropchievici: „Am muncit, acum merit să mă odihnesc”

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură YouTube/ Astro Fanatik
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură YouTube/ Astro Fanatik

Numerologul Mihai Voropchievici prezintă topul personal pentru cele mai leneșe zodii. Oare vă aflați printre acestea?

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, topul celor mai leneşe zodii, un horoscop inedit pentru cinci zodii.

Astrologul care a compilat această ierarhie probabil că a examinat în detaliu comportamentul uman şi a identificat cinci constelaţii care nu vor iniţia niciodată nimic din propria inițiativă. Aceste constelaţii depind constant de intervenţia altora pentru a fi împinse de la spate şi mobilizate să acţioneze.

În multe cazuri, excepţia întăreşte regula. Dacă toate persoanele din Balanţă ar fi leneşe sau toţi Racii, ar însemna că nu ar exista deloc industrii.

Pe poziţia de lider al constelaţiilor mai leneşe, cu o dorinţă mai mică de a munci, se află Răcii.

Rac, în topul celor mai leneşe zodii

Reprezentanţii acestei constelaţii manifestă în schimb o pronunţată preferinţă. Ei doresc să muncească în mod minimal şi eficient. În cazul în care sarcina pe care ar trebui să o îndeplinească în opt ore este finalizată în doar două ore, li se acordă toată stima. După ce au realizat o muncă redusă, dar eficientă, îşi petrec restul timpului visând şi construind scenarii bazate pe trecut. Aceşti indivizi sunt caracterizaţi de pesimism şi au mereu tendinţa de a evidenţia aspectele negative. Totuşi, Racii au perioade în care lucrează intens şi cu determinare, după care afirmă: "Am muncit, acum merit să mă odihnesc". Nu vor utiliza niciodată termenul de leneveală.

Leu, în topul celor mai leneşe zodii

Ne mutăm la o constelaţie de flăcări care, în mod efectiv, trebuie să fie explozivă, plină de energie. Indivizii din constelaţia Leu sunt extrem de puternici, dar şi pasionali şi mândri, iar atunci când îşi stabilesc un anumit scop vor depune toate eforturile pentru a-l atinge. Într-o primă etapă, vor lucra intens până când îşi finalizează obiectivul. După ce îşi încheie munca, nu vei reuşi să-l prinzi pe Leu să facă altceva. Preferă să se dedice lecturii, odihnei. Nu este o greşeală ca după efortul susţinut să îşi ofere câteva zeci de minute de relaxare.

Balanţa, în topul celor mai leneşe zodii

Sunt leneși  şi nu tolerează să îşi risipească timpul cu activităţi pe care le consideră neimportante. Nu oferiţi unei persoane din zodia Balanţă ceva care nu îi place, deoarece nu îl va folosi. Este la fel ca şi cum ai încerca să pui coada la tigaie pe mâna stângă. Cu toate că sunt profesionişti talentaţi şi extrem de serioşi la locul de muncă, când vine vorba de viaţa lor personală, indivizii din zodia Balanţă preferă să se lăfăie pe canapea, citind o carte, în loc să iasă în oraş pentru cumpărături. Mai mult decât atât, cei din Balanţă doresc să fie răsfăţaţi şi să se lenevească pe toată durata zilei, deoarece sunt mult mai productivi în timpul nopţii.

Vărsător, în topul celor mai leneşe zodii

Nativii din constelaţia Vărsător sunt introvertiţi, rezervaţi, raţionali, dar extrem de inteligenţi. Sunt indivizi care nu se apropie de oricine, ci preferă să observe comportamentul uman de la distanţă. Ei se descurcă excelent în studiul observaţional şi analiza situaţiilor. Este mai simplu să analizezi decât să lucrezi în echipă cu cineva şi să îţi dai seama că acea persoană este incompetentă. Nu sunt adepţii muncii asidue. Sunt persoane care se apropie de tine doar atunci când simt o compatibilitate, indiferent de natura relaţiei dintre ei. Cu toate acestea, Vărsătorii sunt extrem de ataşaţi de confortul lor şi nu vor să iasă din zona de confort. Aşadar, nu te mira dacă într-o zi te vor exclude din viaţa lor, deoarece nu vor dori să investească efort în menţinerea unei relaţii. Este o constelaţie care nu îşi justifică acţiunile şi nici plecarea.

Peşti, în topul celor mai leneşe zodii

Sunt romanticii incurabili ai constelaţiilor. Sunt tipul de indivizi care renunţă destul de uşor la activităţile pe care le încep din diverse motive. Sunt extrem de harnici, iniţiază o lucrare, aproape o finalizează, dar se bucură nespus să lase pe altcineva să vină în urmă, să o ducă la bun sfârşit, să finalizeze ceea ce au început. Îi îndeamnă pe ceilalţi să se implice, în timp ce ei parcă nu au muncit. Se retrag în pat sau în fotoliu, îşi iau telefonul, o carte sau pornesc televizorul. Caută să fugă de monotonie, dar sunt şi în căutarea lenei. Sunt boemi, sensibili, inteligenţi, dar se numără printre cei mai dificili indivizi din horoscop. Peştii simt nevoia constantă de a fi acceptaţi de cei din jurul lor, iar meritele lor să fie recunoscute şi aplaudate. Vor face tot ceea ce trebuie, dar cu condiţia ca cineva să vină şi să-i împingă în spate, conform Antena 3.

 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel