Cina perfectă pentru fiecare zodie

Horoscop cină, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop cină, sursa pixabay

Uneori, a decide ce să mănânci la cină poate fi o luptă, în special pentru cei care se decid mai greu. Pentru a te ajuta, iată cele mai bune idei de cină bazate pe semnul tău zodiacal. Spor la gătit!

Berbec: Pad Thai

Pad Thai este un fel de mâncare perfect pentru Berbeci, deoarece sunt spontani şi se bucură să-şi etaleze capacităţile impresionante de gătit. Berbecul este cunoscut pentru că are o personalitate puternică, energică, aşa că acest fel de mâncare clasic thailandez este minunat pentru a-şi arăta latura 'picantă'. În plus, cine nu iubeşte un castron aburitor de tăiţei thailandezi dulci şi suculenţi? 

Taur: Pizza de casă

Taurul este încăpăţânat în mod natural, dar la fel de iubitor şi pasional. O pizza de casă este exact ceea ce ai nevoie, deoarece pizza este un favorit clasic al mâncării de confort. În plus, dacă eşti un gurmand pretenţios, poţi alege exact ce toppinguri vrei sau nu vrei. Pepperoni sau ananas, totul depinde de tine aici. Cumpără un aluat de pizza de la magazin sau poţi să îl faci acasă. Invită-ţi partenerul şi realizaţi împreună un preparat pentru pizza sau vedeţi cine poate face cea mai bună pizza. Oricine câştigă primeşte masaje timp de o săptămână. Poftă bună!

Gemeni: Spaghete şi chiftele

Gemenii sunt cunoscuţi pentru că au uneori personalităţi multiple. Spaghetele şi chifteluţele sunt un fel de mâncare perfect pentru cină, fiind la fel de complexe ca nativii acestui semn. Vei obţine ce este mai bun din fiecare îmbucătură din această combinaţie excelentă de carbohidraţi brânzeturi şi sos cu carne. Nu vei da greş cu acest fel de mâncare italian clasic. Mamma Mia!

Rac: Friptură

Racul este cunoscut pentru că apreciază o masă reconfortantă gătită acasă, care le aminteşte de copilărie. Friptura la grătar şi cartofii sunt perfecţi pentru acest semn iubitor. Racul este un semn foarte emoţional, astfel încât acest fel de mâncare îl va face să simtă toate vibraţiile nostalgice din trecut. Dacă vremea este frumoasă, poţi petrece o noapte la un grătar în aer liber cu prietenii. Poţi adăuga întotdeauna legume proaspete pentru mai multă aromă.

 

Citește mai departe pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 27 sep 2021, 15:50 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience