Ciara, în formă maximă la 35 de ani. Cum s-a transformat după sarcină

Data actualizării: | Data publicării:

Ciara arată mai bine bine ca niciodată. Cântăreața a slăbit spectaculos după sarcină și le-a oferit fanilor imagini de senzație.

Ciara are 35 de ani și se mândrește cu felul în care arată. Cântăreața și-a sărbătorit recent ziua de naștere și a împărtășit cu fanii o fotografie cu ea într-un trenci verde cu imprimeu din piele de șarpe și cizme cu textură de crocodil până la genunchi: „35 de ani se simt grozav! Mă simt tânără și cu o inimă plină de recunoștință. O minte și un suflet plin de înțelepciune. Când eram mai tânără, nu m-am gândit niciodată că voi spune asta la această vârstă, dar doamnelor chiar ne îmbunătățim cu timpul, îmbrățișând fiecare pas, în fiecare zi, în fiecare an ”, a scris Ciara în dreptul fotografiei.

Ciara a lucrat din greu la condițiile sale fizice, după ce a născut cel de-al treilea copil cu soțul Russell Wilson. Ciara și-a început „planul de joc” imediat după sarcină, dar a recunoscut în postarea ei de pe Instagram că nu era sigură „cât de ușor va fi” acum că este mamă a trei copii.

În mod clar, a avea trei copii mici nu a împiedicat-o pe Ciara să abordeze acest „plan de joc”. Ea chiar și-a ridicat antrenamentele la alt nivel după depresia postnatală, devenind ambasador global pentru WW International (cunoscut anterior ca Weight Watchers), care a fost anunțat pe 23 septembrie! „După ce am avut recent al treilea copil, viața mea este mai agitată ca niciodată și știu că trebuie să am grijă de mine mai întâi, astfel încât să pot avea grijă de toți ceilalți”, a scris Ciara într-un comunicat de presă.

Ciara s-a menținut în formă cu o aplicație și cu un antrenor, a mai dezvăluit comunicatul de presă. Ciara a adăugat: „M-am angajat să dau un exemplu pozitiv pentru copiii mei și pentru mine, asta înseamnă să mănânc în continuare alimentele pe care le iubesc în timp ce fac alegeri mai sănătoase. Tocmai încep, dar sunt hotărâtă și mă simt minunat! ”. În mod clar, antrenamentele o mențin pe Ciara tânără! Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel