Christina Perri, sfâșiată de durere. Fiica artistei a murit la naștere

Data publicării:
Christina Perri, instagram
Descriere foto: Christina Perri, instagram

Christina Perri trece prin cele mai grele momente din viața ei, după ce și-a pierdut fiica la naștere.

Cântăreața-compozitoare Christina Perri a anunțat că și-a pierdut fetița în urma unor complicații ale sarcinii. 

Anunțul a fost făcut chiar de artistă pe rețelele de socializare, acolo unde a postat și o fotografie emoționantă în care își ținea bebelușul de mână: „Noaptea trecută ne-am pierdut fetița. S-a născut tăcută după ce a luptat atât de mult pentru a ajunge în lumea noastră. Se odihnește în pace acum și va trăi veșnic în inimile noastre", a scris mămica îndurerată.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by christina perri (@christinaperri)

Pe 11 noiembrie, Christina le-a cerut fanilor să se roage pentru ea și pentru fetița ei, care a început să întâmpine complicații la intenstine; „Vă rog să trimiteți puțină dragoste din inima voastră către inima mică care bate în mine, ca să reușim cu toții să trecem peste asta”.

Trei zile mai târziu, tânăra de 34 de ani a confirmat că nou-născutul său va trebui să fie supus unei intervenții chirurgicale după naștere: „Bebelușul este programat să facă o operație când se va naște”, a explicat ea la acel moment.  „Cred că cel mai mare lucru este că sperăm că bebelușul rămâne înăuntru și poate deveni cât mai mare înainte de acest mare eveniment prin care trebuie să treacă”, a continuat Christina. „Mai sunt doar câteva săptămâni, așa că voi încerca să o iau mai ușor și să sper în cele mai bune.”

Christina și soțul Paul Costabile, care sunt și părinții unei fetițe de 2 ani, Carmella, și-au anunțat sarcina în iulie. Cu șase luni înainte, artista a suferit un avort spontan la 11 săptămâni.

Christina a spus că a ieșit în public cu veștile sfâșietoare pentru a "ajuta la schimbarea poveștii și a stigmatizării în ceea ce privește avortul spontan, secretul și rușinea".

Cu doar câteva săptămâni înainte de pierderea fiicei sale, Christina a început să-și onoreze experiența de sarcină după o călătorie atât de grea spre maternitate. Aeasta a postat câteva fotografii cu burtica, alături de un mesaj emoționant: "Nu am vrut niciodată să fac poze însărcinată. Nu am făcut nicio fotografie când eram însărcinată cu Carmella, dar după ce am avut un avort spontan în ianuarie, totul s-a schimbat pentru mine. Sunt cu adevărat recunoscătoare că sunt însărcinată și că sunt femeie. Sunt atât de impresionat de ceea ce pot face corpurile noastre. Nu știu dacă voi mai fi vreodată însărcinată, așa că de data asta voi sărbători și onora sarcina mea, bebelușul meu și frumosul meu corp", a scris Christina Perri. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by christina perri (@christinaperri)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel