Christina Ich, sfaturi pentru femeile singure: „O să fiți fericite și bogate”

Data publicării:
Cristina Ich, foto Instagram
Descriere foto: Cristina Ich, foto Instagram

Christina Ich este una dintre cele mai urmărite influencerițe din România. Iubita lui Alex Pițurcă are mereu sfaturi utile pentru femeile care o urmăresc. 

Chiar dacă relația lor a fost de-a lungul timpului criticată, iar în trecut cei doi au avut foarte multe certuri, acum lucrurile s-au așezat între Christina Ich și fiul lui Victor Pițurcă. Cei doi au o relație foarte apreciată și un băiețel superb. 


Christina Ich se bucură de un succes imens pe Instagram, acolo unde este foarte activă și le oferă fanelor foarte multe sfaturi atât în materie de îngrijire și înfrumusețare, cât și în materie de relații amorose, carieră și nu numai. 


Recent, vedeta a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care apare alături de Alex pițurcă, iar pe fundal se aude un pasaj din discursul unui comediant american, scriitor și producător. 


„Pentru toate femeile care sunt singure, fiți atente aici, pentru că vreau să fiți fericite rapid. Aveți speranțe mai mici. Nu sunteți prințese, tatăl vostru va mințit. „O să mă mărit cu cineva bogat”. Da, probabil că nu. Dar dacă chiar vreți să fiți bogate, bogate în lucruri care chiar contează, măritați-vă cu un bărbat de familie, un bărbat care se trezește în fiecare dimineață pentru a merge la muncă. O să fiți fericite și bogate”, este mesajul transmis de celebrul comediant american. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel