Christina Aguilera, mesaj de susţinere pentru Britney Spears: „Merită toată libertatea posibilă pentru a-şi trăi cea mai fericită viaţă”

Data publicării:
Britney Spears, sursa foto Instagram
Descriere foto: Britney Spears, sursa foto Instagram

Christina Aguilera a publicat o scrisoare pe reţelele de socializare prin care şi-a exprimat solidaritatea cu Britney Spears, aflată într-un proces pentru anularea tutelei judiciare în virtutea căreia activităţile şi activele ei financiare sunt controlate de tatăl său, Jamie Spears.

''În ultimele zile m-am gândit la Britney şi la situaţia prin care trece'', a scris luni Aguilera. ''Este inacceptabil ca unei femei sau oricărei fiinţe umane care doreşte să-şi controleze destinul să nu i se permită să-şi trăiască viaţa aşa cum doreşte'', a mai scris cântăreaţa.

 

''Să fii redusă la tăcere, ignorată, agresată sau să ţi se refuze sprijinul de care ai nevoie de către cei 'apropiaţi' este cel mai epuizant, devastator şi înjositor lucru imaginabil. Efectul nociv asupra sănătăţii mintale şi emoţionale pe care o astfel de situaţie îl poate avea asupra unei fiinţe nu trebuie luat în derâdere'', a continuat aceasta.


''Fiecare femeie are dreptul să-şi controleze propriul corp, propriul sistem reproducător, propria intimitate, propriul spaţiu, propria vindecare şi fericire'', a mai scris vedeta.

 

''Deşi nu cunosc detaliile intime ale acestei conversaţii foarte stratificate, atât private, cât şi publice, tot ceea ce pot face este să-mi împărtăşesc gândurile după tot ceea ce am auzit, citit şi văzut în presă'', se mai spune în mesaj.

 

''Convingerea şi disperarea acestei pledoarii pentru libertate mă face să cred că această persoană, pe care am cunoscut-o la un moment dat, a trăit fără compasiune şi decenţă din partea celor care controlează situaţia. Pentru o femeie care a lucrat în condiţii şi presiune inimaginabile pentru mulţi, vă garantez că merită toată libertatea posibilă pentru a-şi trăi cea mai fericită viaţă. Sunt cu sufletul alături de Britney. Merită toată dragostea adevărată şi tot sprijinul din lume''.

 

Aguilera se alătură unei serii de celebrităţi, printre care Justin Timberlake, J.C. Chasez, Keri Russell şi Ryan Gosling, care şi-au exprimat solidaritatea cu Spears, notează Agerpres. 

 

În anii 1990, Aguilera şi Spears au făcut parte din distribuţia remake-ului ''Mickey Mouse Club'', iar cele două artiste au interpretat, alături de Madonna, la gala premiilor MTV Video Music din anul 2000. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel