Christian Sabbagh, motivul pentru care a divorțat de fostele soții: „Inevitabil apar certuri. Se creează un mediu tensionat, nociv pentru copil”

Data publicării:

Christian Sabbagh a dezvăluit motivul pentru care a divorțat de fostele soții. 

Christian Sabbagh se numără printre cei mai apreciați prezentatori TV. Deși are o carieră de succes, pe plan profesional, lucrurile nu au fost mereu roz. De-a lungul timpului, vedeta a evitat să vorbească despre viața personală. Cu toate astea, Christian Sabbagh și-a deschis sufletul și a vorbit despre fostele sale căsnicii, dar și despre relația pe care o are cu copiii săi.

Christian Sabbagh, motivul pentru care a divorțat de fostele soții

În prezent, Christian Sabbagh trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Iulia, femeia care i-a dăruit și doi copii minunați. Cu toate astea, lucrurile nu au fost mereu așa pentru celebrul prezentatorul. Acesta a fost căsătorit de două ori, însă s-a ajuns la divorț în ambele căsnicii. Din prima căsătorie, Christian Sabbagh are un băiat, pe nume Edi, iar din a doua căsnicie a rezultat o fată, pe nume Yasmine. În cadrul unui interviu recent, prezentatorul știrilor Kanal D a dezvăluit motivul pentru care cele două căsnicii au ajuns la final, dar și cum se înțelege cu ce doi copii. Christian Sabbagh este de părere că, în momentul în care nu mai există comunicare și înțelegere, cel mai bine e să pui punct și să îți continui viața separat, chiar dacă la mijloc sunt și copiii.

 „Consider că, atunci când doi oameni nu se mai înțeleg, este bine să urmeze căi diferite, mai ales pentru binele copiilor. Eu am relații foarte bune cu Edi și cu Yasmine, ca și când despărțirea de mamele lor nu s-ar fi întâmplat. De altfel, despărțirile mele au fost de comun acord, cu maturitate. Inevitabil apar discuții, certuri. Oricât ai încerca să te ferești, să nu lași copilul să vadă tensiunile, acesta le va simți. Se creează un mediu tensionat, nociv pentru copil.”, a declarat Christian Sabbagh pentru VIVA!

Christian Sabbagh: „Probabil nu am petrecut foarte mult timp în familie”

Christian Sabbagh recunoaște că anumite neînțelegeri din fostele căsnicii au fost din cauza faptului că petrecea foarte puțin timp cu familia, din cauza serviciului solicitant pe care îl are. 

„În viață îți faci și reproșuri. Probabil nu am petrecut foarte mult timp în familie sau poate era nevoie mai mult de prezența mea în anumite situații. Dar nu poți întotdeauna să împarți timpul echitabil între profesie și viața de familie. Dar una dintre lecțiile pe care le-am învățat este că, dacă doi oameni nu se mai înțeleg, este bine să discute și, dacă nu pot repara relația, să se despartă amiabil. Și, de dragul copiilor, să rămână în relații bune, firești, astfel încât impactul asupra copiilor să fie cât mai mic.”,a mai spus celebrul prezentator.

Cum se înțelege Christian Sabbagh cu copiii săi

„Când am divorțat, amândoi erau prea mici și nu cred că au înțeles foarte bine ce se întâmplă. Ne vedeam aproape zi de zi, îi luam sau îi duceam la grădiniță. Am încercat mereu, atât cât mi-a permis și timpul, să fiu o prezență constantă în viața lor și să le ofer sprijinul meu ori de câte ori au avut nevoie. Și acest lucru se întâmplă și astăzi, avem o relație cât se poate de deschisă, comunicăm foarte des, ne vedem atunci când ei simt nevoia, având în vedere că sunt deja destul de mari și au propriul program. Cam așa s-ar putea spune. Anais este fascinată de Edi și de Yasmine de câte ori îi vede, și abia așteaptă să îi vadă. Mi-am dorit să fie așa. Am încercat să le imprim copiilor mei dragostea unul față de celălalt și față de cei din jurul lor. Mă bucur că sunt așa și că au învățat să împartă și să fie atenți la ceilalți copii din jur.”, a mai spus Christian Sabbagh, pentru sursa menționată mai sus. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel