Christian Sabbagh este un tată mândru, după ce fiica sa a fost admisă la școala de muzică. Cum a fost prima zi pentru micuța Anais: „Avea emoții”/ EXCLUSIV

EXCLUSIV

Christian Sabbagh a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum a fost prima zi a fiicei sale, la școala de muzică unde a fost admisă. 

Christian Sabbagh se poate considera un bărbat fericit și împlinit. Pe lângă cariera de succes, celebrul prezentator TV se mândrește și cu familia superbă pe care o are. Mai mult decât atât, inima îi este plină de bucurie, după ce fiica sa, Anais, a fost admisă la unul dintre cele mai prestigioase colegii de muzică din București, Dinu Lipatti. 

Christian Sabbagh este un tată mândru, după ce fiica sa a fost admisă la școala de muzică

Astăzi, Anais Sabbagh a mers pentru prima dată la școala la care a fost admisă. Prezentatorul TV recunoaște că emoțiile au fost foarte mari, însă nu pentru fetița sa, ci pentru el și soția sa, Iulia. Christian Sabbagh este mândru de faptul că Anais își urmează pasiunile și face ceea ce îi place, iar datoria sa ca părinte este să o susțină în toate alegerile sale. 

„Am avut mari emoții astăzi, noi mai multe decât ea! Anais își dorește foarte mult să urmeze o carieră în muzică, este foarte talentată. Cel mai mult îi place pianul și nu spun doar eu asta, cât demonstrează diplomele de excelență primite la concursurile de pian unde a participat!”, a spus Christian Sabbagh, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Christian Sabbagh: „Este foarte conștiincioasă, un copil bun!”

Christian Sabbagh a precizat că admiterea la Liceul de Muzică Dinu Lipatti i se datorează doar talentului și a muncii pe care Anais le-a depus pentru ajunge aici. Cât despre prima zi de școală, prezentatorul a mărturisit că Anais a fost foarte curioasă să-și cunoască noii colegi, dar și pe doamna învățătoare, care îi va ghida pașii de acum înainte.

„Ne bucurăm că doar prin munca ei a reușit să intre la prestigiosul Liceu de Muzică, Dinu Lipatti! Este foarte conștiincioasă, un copil bun! Întotdeauna după ce cântă la pian  acasă, ne întreabă dacă ne-a plăcut interpretarea!

În drum spre colegiu, oarecum avea emoții, se gândea cum or sa fie colegii, cum o să fie doamna învățătoare, cum o să fie clasa, însă întâlnirea cu doamna a fost una destul de placută, iar Anais toată ziua ne-a vorbit despre cât de frumoși sunt ochii doamnei învățătoare!”, a mai spus prezentatorul TV.

„Îi mulțumim pentru sentimentul acesta de mândrie profundă”

„Spre încheiere nu-mi rămâne decât sa ii mai spun încă odată cât de mult o iubim, ca-i mulțumim pentru sentimentul asta de mândrie profunda și ca o vom susține necondiționat toată viața ei!”, ne-a mai spus Christian Sabbagh. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 11 sep 2023, 19:59 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience