Christian Sabbagh, dorință de Crăciun: „Puțină culoare în acest gri cotidian” / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Christian Sabbagh împărtășește cu cititorii Spectacola cele mai arzătoare dorințe de Crăciun. După un an plin de reușite, vedeta face bilanțul binecuvântărilor și își amintește cu nostalgie de sărbătorile din copilărie. 

Spectacola: Cum te găsim în acest final de an?

 Christian Sabbagh: A fost un an complicat pentru toată lumea pe toate planurile. Trăim vremuri efervescente și multe crize, la nivel global, care ne consumă energia. Sfârșitul de an mă găsește într-o alergătură continuă între locul de muncă și activitățile copiilor, mai ales că Anais își pregătește lansarea primei sale melodii de muzică populară.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Christian Sabbagh (@christiansabbaghoficial)

 

 

Spectacola: Cu ce te-a surprins 2023? Dacă ar fi să numeșți cea mai mare bucurie, dar și cea mai mare provocare din acest an, care ar fi acelea?

  Christian Sabbagh: A fost un an complicat și aștept să se încheie în speranța unuia mai bun. Cele mai mari bucurii mi le-au adus copiii mei. Anais își pregătește lansarea primului sau single, fiul meu cel mare, Edi, a absolvit Facultatea de Drept și se pregătește să devină magistrat, Geo, cel mic, face progrese remarcabile, iar Yasmine este boboc la liceu și pasionată de sport, de karate. Cea mai mare provocare este găsirea echilibrului perfect între timpul petrecut în familie și profesie.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Christian Sabbagh (@christiansabbaghoficial)

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Christian Sabbagh (@christiansabbaghoficial)

 Spectacola:  Cu ce gânduri, planuri și speranțe intri în noul an?

  Christian Sabbagh: Intru cu optimism în noul an, chiar dacă perspectivele nu sunt tocmai dătătoare de vești bune. Sper la o lume mai bună pentru copiii noștri.
Îmi doresc că toți copiii, nu numai ai mei, să fie sănătoși, să își trăiască copilăria în liniște și pace, să meargă la școală și să fie în sânul familiilor lor.

 

 Spectacola:  Dacă ar fi să premiezi o persoană din viața ta, pentru anul care tocmai se încheie, care ar fi aceea și de ce?

  Christian Sabbagh: Îmi doresc să ofer toate premiile mele jurnaliștilor din zonele de război, corespondenților de război, pentru curajul lor. Gândurile mele merg către ei, pentru că știu cât de greu este să îți faci meseria în astfel de condiții, să îți faci profesia sub bombardamente.

 

 Spectacola: I-ai scris Moșului în acest an? Care ar fi cea mai arzătoare dorință a ta, în acest Crăciun?

  Christian Sabbagh: Îmi doresc liniște, pace, armonie, să-i văd pe oameni mai optimișți, mai zâmbitori. Îmi doresc puțină culoare în acest gri cotidian.

 

Spectacola:  Cum vei petrece sărbătorile? Care sunt tradițiile care nu lipsesc de la masă de Crăciun?

  Christian Sabbagh: Revelionul îl voi petrece împreună cu publicul Kanal D, voi fi la muncă. De Crăciun vom fi acasă, că în fiecare an, în familie. Nu lipsește nimic dintre bucățele tradiționale de la masă de Crăciun; sarmalele, caltabosul, șoriciul, cozonacul. Vom avea o masă tradițională românească. Vine și Moșul cu cadouri pentru cei mici.

 
Spectacola: Într-un scenariu perfect, cine ți-ai dori să fie alături de ține la masă de Crăciun?

 Christian Sabbagh:  Într-un scenariu perfect la masă ar fi și părinții mei.

 

 

Spectacola: Cum arăta Crăciunul copilăriei, ce îți lipsește cel mai mult de atunci și ce ai păstrat și astăzi?

  Christian Sabbagh: Tradițiile erau altfel. Era o simplitate foarte complexă. Oamenii erau mai zâmbitori, erau nămeți mari de zăpadă, o bucurie pentru noi copiii, plecăm cu colindatul din casă în casă. Era o puritate pe care astăzi nu o mai regăsesc. Îmi amintesc sobă lângă care mă încălzeam după o zi întreagă la zăpadă. Încerc să păstrez spiritul românesc și să îl dau mai departe copiilor mei, vorbindu-le de tradiții, încurajându-i să le exploreze, să le cunoască.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel