Chrissy Teigen și John Legend au devenit părinți pentru a patra oară, cu ajutorul unei mame surogat. Ce semnificație are numele bebelușului

Data publicării:

Chrissy Teigen și John Legend trăiesc unul dintre cele mai frumoase momente din viața lor.

Chrissy Teigen și John Legend au devenit părinţi pentru a patra oară la doar cinci luni după ce cunoscutul model a născut o fetiță perfect sănătoasă, pe micuța Esti. Pentru aducerea pe lume a celui de-al patrulea copil, celebrul cuplu a apelat de această dată la ajutorul unei mame surogat, informează People.

Numele bebelușului, un omagiu adus mamei surogat

Fiul celor doi s-a născut luni, 19 iunie, și poartă numele Wren Alexander Stephens. Cel de-al doilea prenume al copilului are o semnificație aparte, întrucât cei doi părinți au dorit să îi aducă un omagiu mamei surogat, Alexandra, notează sursa citată.

’’Vrem să îți mulțumim pentru acest cadou incredibil pe care ni l-ai oferit Alexandra. Suntem atât de fericiți să spunem lumii că el este aici, cu un nume legat pentru totdeauna de tine, Wren Alexander Stephens’’, a precizat Chrissy Teigen, referindu-se la mama surogat, relatează People. 

De asemenea, cuplul a descris-o pe mama surogat ca fiind ’’cel mai incredibil, iubitor și plin de compasiune om pe care ni l-am putea imagina vreodată”, informează SkyNews. 

Totodată, cuplul a adus un omagiu bebelușului pe care l-au pierdut în 2020, notează sursa citată.

’’Inimile noastre și casa noastră, sunt oficial pline, iar pentru Jack al nostru, știm că ambele lor sărutări de înger sunt de la tine”, a precizat Chrissy Teigen.

 

În 2020, Chrissy Teigen și soțul ei au trecut prin momente dificile după ce a suferit un avort în urma căruia l-au pierdut pe fiul lor, Jack, în vârsta de 20 de săptămâni din cauza unei complicații de sarcină. Cu toate acestea, într-o postare publicată pe Instagram, cunoscutul model a transmis urmăritorilor că „întotdeauna și-a dorit patru copii”, informează SkyNews. 

’’După ce l-am pierdut pe Jack, nu am crezut că voi mai fi capabilă să port alți copii singură”, a scris Chrissy Teigen.

Deși a apelat inițial la ajutorul unei agenții de maternitate surogat, modelul și-a dorit să încerce din nou să rămână însărcinată.  

’’La un moment dat, la începutul călătoriei noastre cu maternitatea surogat, am ieșit dintr-o ședință de terapie, am coborât scările și i-am spus lui John că vreau să încerc să mai încerc din nou. Așa că am reluat procesul de FIV. Am făcut noi embrioni. Mi-am făcut transferul și am fost atât de fericiți să aflăm că a funcționat și am rămas însărcinată cu fetița noastră, Esti”, a declarat Chrissy Teigen, conform NBCNews. 

Astfel, cuplul a anunțat nașterea celui de-al treilea copil, o fiică pe nume Esti în luna ianuarie a acestui an. Cuplul mai are o fiică, Luna, în vârstă de șapte ani, și un fiu, Miles, în vârstă de cinci ani, care au fost amândoi concepuți prin FIV, notează SkyNews. 

 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel