Chrissy Teigen, mesaj sfâșietor, la un an de la pierderea sarcinii: „Pentru fiul pe care aproape l-am avut”

Data actualizării: | Data publicării:
Chrissy Teigen și John Legend, foto Instagram
Descriere foto: Chrissy Teigen și John Legend, foto Instagram

La un an de la pierderea sarcinii, Chrissy Teigen a postat pe rețelele de socializare un mesaj sfâșietor. Soția lui John Legend este încă defastată de moartea fiului ei, pe care deși nu îl năcuse încă, îl numise Jack. 

În urmă cu un an, Chrissy Teigen și John Legend au dat vestea sfâșietoare că și-au pierdut copilul, la aproximativ 20 de săptămâni de sarcină.

Teigen, în vârstă de 34 de ani, a avut sângerări aproximativ o lună și a fost dusă la spital atunci când starea ei a început să se înrăutățească. 

În ciuda eforturilor depuse de medici, bebelușul nu a rezistat. 
 

La un an distanță, încă în doliu, Chrissy îi aduce un omagiu fiului său. 

 

Chrissy Teigen a însoțit mesajul sfâșietor de o imagine din momentele cele mai grele din viața ei, imagine pe care nu o mai făcuse publică până acum. Pe patul de spital, soția lui John Legend își plânge durerea în brațele soțului ei. Era la doar câteva ore după ce micuțul Jack, bebelușul pe care l-a purtat în pântece pentru câteva luni, se stinsese din viață. 

 

„Pentru fiul pe care aproape l-am avut. Acum un an mi-ai dat cea mai mare durere pe care mi-o puteam imagina pentru a-mi arăta că pot să supraviețuiesc orice ar fi, chiar dacă nu am vrut. Nu am avut ocazia să am griă de tine, dar ai venit și ai plecat pentru a mă face pe mine să mă iubesc și să am grijă de mine, pentru că trupurile noastre sunt prețioase și viața este un miracol. Mi-au spus că lucrurile vor deveni mai ușoare în timp, dar nu simt asta încă. Mami și tati te iubesc pentru totdeauna”, a scris Chrissy Teigen pe Instagram, în dreptul imaginii devastatoare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

 

Chrissy Teigen a vorbit deschis despre tragedia trăită


Într-un eseu sfâșietor, postat anul trecut pe Medium.com, modelul a vorbit despre diagnosticul care i-a fost pus, odată ajunsă la spital: „separarea parțială a placentei”, amintind, de asemenea, și de clipele petrecute la spital din cauza sângerărilor abundente: „Am avut pungi și pungi cu transfuzii de sânge, fiecare trecând prin mine de parcă nu am fi făcut nimic (...)  Am plâns puțin la început, apoi am intrat în convulsii pline de suspine și lacrimi, respirația mea neputând să-mi ajungă din urmă  propria mea tristețe", spunea atunci Teigen.

„Chiar în timp ce scriu asta, simt durerea din nou”, a continuat ea. "Oxigenul mi-a fost pus peste nas și gură și asta a fost prima imagine pe care am văzut-o. Tristete deplină."

Teigen a distribuit inițial vestea tristă a pierderii sale pe Instagram pe 30 septembrie 2020, postând o serie de fotografii alb-negru sfâșietoare, în care apare pe patul de spital alături de soțul ei șibebelușul lor.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

 

„Îi cerusem mamei și lui John să facă poze, oricât de inconfortabil ar fi fost. John a ezitat să facă acele fotografii, a urât acest lucru, aș putea spune( ...) Nu avea sens pentru el la acea vreme. Dar știam că trebuie să știu despre acest moment pentru totdeauna, în același mod în care aveam nevoie să-mi aduc aminte că ne sărutam la capătul culoarului, la fel cum aveam nevoie să-mi amintesc lacrimile noastre de bucurie după nașterea fiul nostru Miles Theodore și a fiicei noastre Luna Simone. Și știam că trebuie să împărtășesc această poveste ", scria Chrissy Teigen în urmă cu un an. 

Despre cei care ar putea avea ceva negativ de spus despre aceste imagini, Chrissy spunea: "nu pot să exprim cât de puțin îmi pasă că urăști fotografiile. Cât de puțin îmi pasă că este ceva ce nu ai fi făcut", a continuat mama îndurerată.

„Am trăit-o, am ales să o fac și, mai mult decât orice, aceste fotografii nu sunt pentru nimeni, în afară de oamenii care au trăit asta sau sunt suficient de curioși să se întrebe cum este așa ceva. Aceste fotografii sunt doar pentru persoanele care au nevoie de ele. Gândurile altora nu contează pentru mine." a scris Teigen. 

 „Mama, John și cu mine l-am ținut fiecare și ne-am spus la revedere, mama plângând prin rugăciunea thailandeză”, a scris Teigen. "Le-am cerut asistentelor să-mi arate mâinile și picioarele și le-am sărutat iar și iar și iar. Nu am idee când m-am oprit. Ar fi putut să treacă 10 minute sau o oră."



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel