Chrissy Teigen a plătit 13 000 de dolari pentru o sticlă de vin. Motivul halucinant pentru care a făcut acest gest

Data publicării:
Chrissy Teigen, sursa foto Instagram
Descriere foto: Chrissy Teigen, sursa foto Instagram

Soția lui John Legend a stârnit un val de reacții după ce le-a povestit fanilor că a plătit 13 mii de dolari pentru o sticlă de vin. 

Chrissy Teigen le-a povestit fanilor de pe Twitter o întâmplare amuzantă de la un restaurant, când a plătit o avere pentru o sticlă de vin. Internauților nu li s-a părut atât de haioasă întâmplarea și au pus-o pe soția artistului la zid. O simplă postare de pe Twitter le-a atras celor doi foarte multe antipatii. 


„Odată, eu și John eram la un restaurant și chelnerul ne-a recomandat un Cabernet drăguț. Am primit nota de plată și a costat 13.000 de dolari. Cum recomandă în mod obișnuit acel vin? nici măcar nu l-am terminat și a fost și luat de masă”, a scris fostul model Victoria's Secret pe pagina de Twitter. 


Fanii au acuzat-o pe Chrissy că se laudă cu astfel de cheltuieli când majoritatea oamenilor suferă din cauza crizei financiare provocată de pandemia de coronavirus. 


„Vă reveniți? Între timp alți oameni sunt îngropați în datorii, își pierd casele și nu-și permit să meargă nici la doctor”, i-a replicat o urmăritoare soției lui John Legend. 


O alta i-a spus: „Așa îți dai seama că banii nu sunt reali, iar capitalismul este un gunoi. Voi toți puteți cumpăra accidental o sticlă de vin de 13.000 de dolari, dar majoritatea americanilor nu își pot permite o urgență medicală de 300 de dolari”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel